Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Εγγραφείτε στον "Μεμέτη"

skymnos.blogspot.gr

Ο  Σύλλογος φίλων τουρκοσίριαλ «ο Μεμέτης» σας ανακοινώνει πως ξεκίνησε τις εγγραφές του για την νέα τηλεοπτική περίοδο 2012-13.


Οι εγγραφές  θα είναι περιορισμένες και θα κρατηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Απαραίτητα δικαιολογητικά για τον αιτούντα:
*Να έχει δει τουλάχιστον 12 φορές το πρώτο τουρκοσίριαλ «χίλιες και μία νύχτες» με τον Ονούρ και την Ζεχραζάτ και τουλάχιστον από 4 φορές τα λοιπά τουρκοσίριαλ.
*Να πήγε τουλάχιστον 5 φορές στην Ισταμπούλ και να περπάτησε συγκινημένος  τα μέρη όπου γυρίστηκαν αυτές οι τουρκοσειρές. Αν φέρει και υπογεγραμμένη υπεύθυνη δήλωση πως έκλαψε από την συγκίνηση θα μετρηθεί ως εξτρά προσόν. Αν λιποθύμησε κι από το κλάμμα, ακόμα πιο καλά. Αν χέστηκε και από την χαρά του, ε τότε πολύ πολύ καλύτερα.
*Να προσκομίσει σε βίντεο κάποια δημόσιά του εμφάνιση στην οποία θα αναφωνεί τετράκις «τι ευτυχία να λες πως είσαι Τούρκος». Αν στο βίντεο διακρίνεται να φορά και φέσι και να χορεύει τον χορό της κοιλιάς θα προσμετρηθεί ως επιπλέον προσόν.
*Με έγγραφη δήλωσή του να δέχεται την λεγόμενη «επανάσταση του 1821» ως μια ανταρσία τρομοκρατών και κατσαπλιάδων εναντίον της νομίμου οθωμανικής αυτοκρατορίας , δηλαδή των απογόνων του Σουλεϊμάν μας.
*να προσκομίσει αντίγραφο  από φέϊσμπουκ το οποίο θα αποδεικνύει πως έχει φίλους τον Γρηγόρη Βαλλιανάτο, την Μαρία Ρεπούση, τον Νίκο Μπίστη, τον Θάνο Τζήμερο, τον Αμντουλχαλίμ Ντεντέ, τον ψευδομουφτή Μετέ, την Λένα Κιτσοπούλου, τον Πετρο Τατσόπουλο, την Φουρέϊρα, τον Γιάννη Μπουτάρη, την Μπουρέκ Χανούμ και τον Λάκη Γαβαλά . Αν έχει φίλο και τον εκάστοτε τουρκοπρόξενο της Κομοτηνής θα θεωρηθεί ως εξτρά προσόν.
Προσόντα που μοριοδοτούνται επιπλέον:
*Αν έχει ονοματίσει ένα από τα παιδιά του με κάποιο από τα παρακάτω τούρκικα ονόματα (Κερέμ, Σιλά, Ζουμπαϊντέ, Χανιφέ, Ονούρ, Καραγκιόζ, Μπουνταλά, Χαϊβάν,  Μπανιστίρ, Κιοφτέ,   Κιορλεμέ, Σαλτανάτ ,     Αχμάκ, Αϊ Σικτίρογλου)
*Αν έχει λάβει μέρος στην gay parade της Θες/νίκης .
*Αν το αγαπημένο του φαγητό είναι το ιμάμ μπαϊλντί , αγαπημένο του τραγούδι το «σινανάϊ  γιαβρούμ, σινανάϊα», αγαπημένο του λιμάνι το τουρκολίμανο, αγαπημένος του κιθαρίστας ο Τουρκογιώργης, αγαπημένος του καφές ο τούρκικος και αγαπημένη του τουαλέτα η τούρκικη
*Αν έχει συνουσιαστεί, ως παθητικός, με κάποιον τούρκο πεχλιβάνη.
Προλάβετε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου