Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Στ.Χριστακόπουλος : Μετατρέπουν την Ελλάδα σε Γκουαντάναμο

Νέα Κρήτη


Η ανύπαρκτη πολιτικά Ε.Ε. στο προσφυγικό και η «φίλη» Τουρκία με άξονα τους πρόσφυγες , μετατρέπουν πλέον την Ελλάδα σε αποθήκη ψυχών και ένα απέραντο Γκουαντάναμο για χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες , λέει στο Ράδιο 9.84 ο διευθυντής σύνταξης στο «Ποντίκι» Σταύρος Χριστακόπουλος.
Ο ίδιος σημείωσε με νόημα ότι ακόμη και η διαφορά μεταξύ ΔΝΤ και Ε.Ε. για το άνοιγμα της Ελλάδας στο 2016 ύψους 2,5 δις, ουσιαστικά είναι εδώ και δύο μήνες πίσω ο υπολογισμός για ανάγκες κάλυψης 200 χιλιάδων προσφύγων σε πρώτες ανάγκες στην Ελλάδα και αυτό ουσιαστικά αποκαλύπτει για τι προετοιμάζονται στην Ελλάδα.
Αυτό κατά τον Σταύρο Χριστακόπουλο δεν είναι τίποτα άλλο , από μία οικονομική συνδρομή για την ανθρωπιστική κρίση που θα δημιουργήσει στην χώρα μας,  η συσσώρευση και ο αποκλεισμός χιλιάδων ανθρώπων , εξαιτίας της άρνησης της Ε.Ε. να αντιμετωπίσει ενιαία την υπόθεση.
Ο διευθυντής σύνταξης στο «Ποντίκι» αποκάλυψε πως η κυβέρνηση ετοιμάζει σχέδιο αντιμετώπισης του εγκλωβισμού χιλιάδων ανθρώπων στην Ελλάδα με στοιχειώδεις ανθρώπινες υποδομές , με στόχο την διασπορά σε όλη την Ελλάδα , άρα και στη Κρήτη, στη βάση της ισομερούς κατανομής και άμβλυνσης του προβλήματος από τυχόν συσσώρευση σε δύο με τρία αστικά κέντρα της χώρας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου