Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

«ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ!»,ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΝΟΡΑΣ ΡΑΛΛΗ


Ταπεινά αποζητώ την ευγενική σας οδοντοστοιχία για να πάρετε μόνη σας το αίμα μου. Η εξοχότης σας είναι τόσο άμεμπτος και αδιάφθορος που δε θα δέχονταν ποτέ να της παραδώσουμε μόνοι μας το αίμα μας. Οπότε και προσφέρω οικειοθελώς εμού πρωτίστως την καρωτίδα ταύτην, ώστε η εξοχότης σας να λάβει την τέρψη να με ξεστραγγίξει από μόνη της.

Με την αυτήν επιστολή, επιδιώκω να βρω και άλλα λαρύγγια έτοιμα για δάγκωμα. Διότι, αν περίμενα από το κράτος να οργανώσει τους πολίτες του για να είναι έτοιμοι για το μεγάλο φαγοπότι της  εξοχότητός σας, ακόμη θα περίμενα. Οπότε και ανέλαβα το ακριβό και αξιέπαινο έργο του να τους ετοιμάσω μόνος. Μόνος,  εξοχοτάτη! Μόνος! Μόνος θα διαβώ αυτό το μακρύ ανηφόρι της προετοιμασίας του λαού μας για την οδοντοστοιχία σας. Αλλά, είμαι σαν έτοιμος από καιρό σα θαραλλέος. Έτοιμος και πανέτοιμος, εξοχοτάτη, γιατί εσείς μου δίνετε δύναμη. 


Εσείς που η μεγαλοψυχία σας είναι τέτοια, που δεχτήκατε να ακουμπήσετε την καλογυαλισμένη οδοντοστοιχία σας σε λαιμούς διεφθαρμένων και ασύδοτων λαϊκίστων. Το διεφθαρμένο προλεταριάτο της χώρας μου κραυγάζει σύσσωμο: Ζήτω η εξοχότης σας!

Και εσείς, ω ναι… εσείς, αποδέχεστε τους ανήθικους και αναξιοπρεπείς εμάς για το κύριο γεύμα σας. Τέτοια η μεγαλοκαρδία σας – που ο Τουτάτις να μου παίρνει μέρες και να σας δίνει χρόνια… τόση είναι η μεγαλοκαρδία σας, που αποδέχεστε εμάς, τους κολασμένους και τους ρυπαρούς, για να μας πιείτε στο ποτήρι. Εμάς και το αίμα μας, που απλώχερα σας προσφέρουμε.

Εξοχοτάτη
Υπάρχουν φωνές αντίδρασης, τις οποίες όμως υπόσχομαι να πατάξω! ΔΕ θα μείνει λαρύγγι για λαρύγγι αδάγκωτο από την πανώρια οδοντοστοιχία σας! «Δεν υπάρχει ούτε ένας τομέας σήμερα στην Ελλάδα που να θυμίζει δυτικοευρωπαϊκή χώρα. Η Παιδεία, το μέλλον κάθε χώρας είναι πεδίο αισχρής συναλλαγής. Οι αγρότες όλα αυτά τα χρόνια, με πολιτική κάλυψη, εξαπατούσαν την Ε.Ε. Κανένας ηθικός και αξιοπρεπής άνθρωπος δεν δέχεται να εργαστεί σε τέτοιο περιβάλλον». Και θέλουν τώρα αυτοί οι διεφθαρμένοι να αποφύγουν τα θεληματικά σας σαγόνια! Και θέλουν τώρα αυτοί οι φοιτητίσκοι και οι αγρότες και οι συνταξιούχοι, να αποδιώξουν τη σεπτή σκιά σας να πλανάται πάνω από τα ακατοίκητα κεφάλια τους!

Μην ανησυχείτε εξοχότης! Να ανησυχείτε ουδέν! Εγώ είμαι εδώ για σας και θα προετοιμάσω το λαό για την αιμοκάθαρση που θα τους προσφέρετε. Θα κατεβώ στις εκλογές με το συνασπισμό «Δυσλειτουργία Ξανά!» και θα μαζέψω πολλούς ψήφους. Ψήφος και λαρύγγι στη βορειοευρωπαϊκή και κομψοτάτη οδοντοστοιχία σας.

Εξοχοτάτη
Μην μας απαρνηθείτε ακόμη, μη! Βαστάξτε λίγο ακόμη και η νίκη είναι κοντά. Ο τόπος μας σας ανήκει!

*ΠΡΟΣΟΧΗ: Κάθε ομοιότητα με πραγματικές επιστολές και καταστάσεις εναπόκειται πάραυτα στη σφαίρα της φαντασίας των προαναφερθέντων διεφθαρμένων πληβείων.
ΝΟΡΑ ΡΑΛΛΗ
Αναδημοσιεύτηκε από την ΕΛ.Λ.Α.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου