Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Βοηθούν 4.500 οικογένειες

Αναδημοσίευση από το enikos.gr

Κοντά στο μετρό Συγγρού-Φιξ υπάρχει το φθηνό παντοπωλείο ''Η ΦΩΛΙΑ''. Λειτουργεί αποκλειστικά και μόνο από εθελοντές οι οποίοι ανέρχονται στους 486  και προσφέρει είδη καθημερινής ανάγκης σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ετήσια συνδρομή που ανέρχεται στα 25 ευρώ και η οποία αποτελεί τη μοναδική πηγή εσόδων για την καθημερινή διανομή τροφίμων σε 4.500 οικογένειες ανέργων απόρων με ανήλικα παιδιά.

Το metrogreece.gr μίλησε με την ιδρύτρια του παντοπωλείου κ. Τερζάκη, για τη λειτουργία του παντοπωλείου.

''Η προσπάθειά μας ξεκίνησε πριν 4 χρόνια με τη διανομή τροφίμων σε οικογένειες ανέργων απόρων με ανήλικα παιδιά. Στόχος μας ήταν και είναι η στήριξη των οικογενειών που επλήγησαν από την οικονομική κρίση των τελευταίων ετών. Προκειμένου όμως να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στο κόστος των διανομών, δημιουργήσαμε τη ''Φωλιά'', όπου με ετήσια συνδρομή 25 ευρώ, αγοράζετε επώνυμα προϊόντα όπως πάνες βρεφών, τρόφιμα ,βιολογικά απορρυπαντικά και άλλα καθαριστικά είδη για το σπίτι,  παιχνίδια για όλες τις ηλικίες, είδη σωματικής υγιεινής, βιβλία, σχολικό εξοπλισμό, ρούχα, ισοθερμικούς σάκους , και πολλά άλλα σε  συμβολικές τιμές συνδρομής 60-80 % φθηνότερα.


Με την ετήσια συνδρομή σας λαμβάνετε μια κάρτα μέλους, η οποία σας προσφέρει  τα εξής προνόμια:  Ψωνίζετε πολύ φθηνά από το παντοπωλείο μας  7 ημέρες την εβδομάδα, ψυχολογική υποστήριξη με 5€/ατομική συνεδρία αντί των 60-70€, συμβουλευτική με 5€/ατομική συνεδρία αντί των 60-70€, δωρεάν εισιτήρια σε θεατρικές παραστάσεις ενηλίκων, δωρεάν εισιτήρια σε θεατρικές παιδικές παραστάσεις, δωρεάν συμμετοχή στις μηνιαίες γιορτές μας, δωρεάν ιατρικές επισκέψεις στα συμβεβλημένα ιατρεία και ιατρικά κέντρα που στηρίζουν τις δράσεις μας. Καλύπτουμε τα έξοδα των διανομών αποκλειστικά από τις συνδρομές του κόσμου, χωρίς καμία κρατική επιδότηση.

Για το λόγο αυτό έχουμε ανάγκη τη στήριξη των εργαζομένων μέσω της ετήσιας συνδρομής, ώστε να μπρούμε να επιτελούμε το έργο μας, που είναι η διανομή τροφίμων στις οικογένειες που το έχουν ανάγκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από σήμερα θα τεθεί σε λειτουργία το paypal, μέσω του οποίου οι κάτοικοι άλλων πόλεων θα μπορούν να καταθέσουν την ετήσια συνδρομή μέσω λογαριασμού, χωρίς να χρειάζεται να μεταβούν στην πρωτεύουσα.

Το παντοπωλείο βρίσκεται στην οδό Δράκου 28 και λειτουργεί καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 11.00-15.00 και 18.00, Σάββατο και Κυριακή 11-15.00.

Πηγή: metrogreece.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου