Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Ηττήθηκαν… αλλά συνεχίζουν τα εγκλήματα και την τρομοκρατία τους

Νέα Κρήτη


Όλη η δήθεν πολιτική "ευλογία" των σαμαρο-βενιζέλο-κουβελο-παπανδρεο-παπαδήμο-καρατζαφέρηδων όσο και Τρόικας-ΔΝΤ-Ε.Ε., υπήρξε απλά μια προσπάθεια να κρατηθούν όσο γίνεται στις καρέκλες τους με κάθε τρόπο, καταστολή δημοκρατίας, δημόσια τρομοκρατία και εθνική μειοδοσία, οι "αλήτες" εκλεκτοί των "ελίτ" και των "Γερμανών τους".
Όλοι αυτοί συστηματικά συνυπέγραψαν αδιαμαρτύρητα ατιμωρησία, κουκουλώματα και ανοχή για τους βρωμερούς κλέφτες, ενώ προστάτευσαν και συνεργάστηκαν στενά με κάθε είδους σκουπίδια-ερπετά, στρεφόμενοι απροκάλυπτα εναντίον του Ελληνικού λαού, ενώ μας έθεσαν επισήμως με τη βούλα εκτός κάθε κεκτημένου ή Δικαίου της Ε.Ε.  
Συνεχίζουν, όχι μόνο όσα έκαναν πριν (άκρατο κλέψιμο, άκρατο δανεισμό, δωράκια, το κουκούλωμα σκανδάλων-μιζών εαυτών και ημετέρων, φοροαπαλλαγές, παραγραφές, κ.λπ.), αλλά πλέον πλήρες ξεπούλημα πάντων, δήμευση κάθε πλούτου ή περιουσίας, περιστολή ανθρωπίνων δικαιωμάτων και στοιχειώδους πρόνοιας, προκαλώντας πάνω από 120 χιλιάδες επιπλέον θανάτους στην χώρα την τελευταία 5ετία. Έτσι, όχι μόνο δε μεταρρύθμισαν τίποτα αλλά έγιναν πια θανάσιμα επικίνδυνοι και θρασείς.
Με ψεύτικες υποσχέσεις μας επέβαλαν το μονόπλευρα επωφελές πλαίσιο συμφωνιών "γδαρσίματος" (ή μνημόνια) και τα δήθεν νόμιμα, υπερ-πολλαπλάσια από πριν νέα αυξανόμενα χρέη. Έτσι, μας απομυζούν συστηματικά και επίσημα, έχοντας μετατρέψει την χώρα σε μη βιώσιμη, διαρκώς επιδεινούμενη αποικία μακροχρόνια ανέργων, υπέρογκου άγνωστου νομικά-λογιστικά χρέους, φτώχειας, δυστυχίας, αρρώστιας, πείνας, αμορφωσιάς, παραπληροφόρησης, τρομοκρατίας και μούγκας.
Οι εθνικοί προδότες εξασφάλισαν φυσικά την πάγια γενική σιωπή των έξω (αφού οι Γερμανοί έχουν άμεση-επίσημη σχέση με μίζες, διεφθαρμένους πολιτικούς και εσκεμμένη κακοδιαχείριση της χώρας μας) μεσιτεύοντας σε αντάλλαγμα ολικό ξεπούλημα χώρας-πολιτών και κάθε άλλη αρπαχτή προς κοινό τους όφελος.

Τασσόμενοι υπέρ της ληστείας της χώρας, τα συνεταιράκια θυσίασαν εσκεμμένα όλα τα "βαριά" άλυτα σήμερα θέματα, που αποτελούν νάρκη στα θεμέλια της χώρας (ανεργία, ασφαλιστικό, παραγωγικό μοντέλο, δικαιοσύνη, ασφάλεια, εθνική κυριαρχία, κ.λπ.), ενώ έχουν ουσιαστικά απαγορεύσει να συζητούνται δημόσια με αντίλογο ακόμα και οι στοιχειώδεις αντιπροτάσεις.

Όποτε ερωτηθούν για οτιδήποτε απαντούν με κατάφωρη τρομοκράτηση και αφορισμό, αφού έχουν προαποφασίσει ότι οι πολίτες δεν πρέπει να μάθουν ούτε να κρίνουν τα κατά κανόνα καταστροφικά μέτρα που αποφασίζουν και διατάσσουν δήθεν για το καλό του. Θέλουν ο πολίτης να υπακούει χωρίς αντίρρηση και εκεί 'τελειώνουν' την συμμετοχή του.
Όσοι λοιπόν ακόμα πιστεύουν ότι οι πληγές της χώρας και το χρεοκοπημένο παραγωγικό της μοντέλο, θα μεταλλαχτούν υπό το τρέχον μαγαρισμένο πολιτικό σύστημα που διατηρεί τις ίδιες προτεραιότητες, τους ίδιους απατεώνες και τις ίδιες πρακτικές που μας καταστρέψανε και μας ξεπούλησαν, είναι γελασμένοι και άξιοι της τύχης τους.

Αντιθέτως υιοθετώντας δημοψηφίσματα ίσως σταματήσουν δραστικά μίζες, διαφθορά και κακοδιαχείριση υποχρεώνοντας ακόμα και απατεώνες αιρετούς σε αδυναμία να εκτελέσουν επιλογές καθοδηγούμενες από ΜΙΖΕΝΣ. Μόνο έτσι θα μπορέσει κάποτε η εξουσία να εκτελεί πιστά όσα ο λαός προαποφάσισε και όχι οι διάφοροι "Γερμανοί τους", ενώ κανείς μα κανείς πολιτικός δεν θα έχει έτσι λευκή εντολή.

Επίσης, μόνο έτσι θα οδηγηθούμε σε επωφελείς για τον λαό λύσεις χωρίς πρόσθετο (πέραν της χαμένης μίζας) πολιτικό κόστος ή φθορά, πράγμα που θα άρει και την συνεχή ανάγκη πρόωρων εκλογών λόγω της συνήθους "πολιτικής κολοτούμπας των μαμουνιών".
Οι αποφάσεις θα πρέπει να πηγάζουν πλέον από κάτω προς τα πάνω, με εφαρμογή άμεσης δημοκρατίας, με δημοψηφίσματα και απόλυτη διαφάνεια σε εθνικό-τοπικό επίπεδο. Μάλιστα η Ελβετία θεωρείται επισήμως ως η πλέον καλο-διοικούμενη χώρα στον κόσμο γιατί μεταξύ άλλων εφαρμόζει δημοψηφίσματα ακόμα και για ψύλλου πήδημα και ας έχει τέσσερις διαφορετικές φυλές πολιτών…
Ο πολίτης πρέπει να συμμετέχει στο εξής διαρκώς στις αποφάσεις παραμένοντας ενεργός σε κάθε επίπεδο και όχι να βρίσκεται απαξιωμένος στον καναπέ αμέσως μετά τις εκλογές, όπως ανέκαθεν επιθυμούσαν διακαώς για αυτόν "οι αμαρτωλές κολοτουμπομαϊμούδες της πολιτικής και οι Γερμανοί τους".
Άλλωστε, μόνο ελεύθεροι ενεργοί πολίτες μπορούν ποτέ να γίνουν μαζικά συναινετικοί και υποστηρικτικοί σε κάθε κοινή απόφαση, εύκολη ή πολύ δύσκολη… όπως δείχνει και η ιστορία…
Στο εξής οι αποφάσεις για κάθε κρίσιμο θέμα πρέπει να λαμβάνονται αφού προηγηθεί επίσημη, εκτενής, ευρεία, απρόσκοπτη, διεξοδική, μη εκφοβιστική, ανοιχτή σε όλους, δημόσια συζήτηση (να ξαναμάθουμε τι θα πει διάλογος-αντίλογος), σε ΜΜΕ, διαδίκτυο και ανοιχτές συγκεντρώσεις σε γήπεδα, αμφιθέατρα, σχολεία, επιμελητήρια, κοινόχρηστους χώρους κλπ και αφού οι πολίτες εκφραστούν με αντίστοιχα δημοψηφίσματα.
Αναλογιστείτε απλά την τεράστια επιπλέον εσωτερική τριβή, πολιτική εκμετάλλευση (και ίσως νεκρούς) που θα σέρναμε συνεχώς όλα αυτά τα χρόνια στην χώρα, εάν δεν είχε λυθεί 'στο ντούκου' με δημοψήφισμα το τέλος της βασιλείας το 1975…Μακάρι να λυθούν έτσι και τα υπόλοιπα μεγάλα μας θέματα…

Προσοχή επίσης στο ότι, μετά τις επερχόμενες εκλογές, έρχεται Αναθεώρηση του Συντάγματος όπου μνημονιακή υποχρέωση αποτελεί όχι να φύγει ο νόμος περί (αν)ευθύνης υπουργών (απαραίτητος για τις κλεψιές τους), αλλά να ενσωματωθούν στο σύνταγμα όλα τα μνημόνια, ώστε δανειστές και τράπεζες να υφαρπάζουν συνταγματικά πια περιουσίες-εισόδημα του λαού, ενώ έντεχνα δεν θα περισσεύει τίποτα για τους πολίτες.

Στις επερχόμενες εκλογές λοιπόν του 2015, ο λαός οφείλει επιτέλους να κάνει μια νέα αρχή:

- Να ξεπεράσει τις ψεύτικες υποσχέσεις και την τρομοκρατία τους,- Να ξεφορτωθεί, καταδικάσει και φυλακίσει τα πολιτικά τρωκτικά που τον εξαπάτησαν και εξαπατούν καθημερινά και- Να απαιτήσει νέο τρόπο διακυβέρνησης-επίλυσης των προβλημάτων καλά στηριγμένο στην άμεση δημοκρατία και στον ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΕΝΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΗ.
Δυστυχώς, μέχρι τα παραπάνω να γίνουν πράξη, ας μην περιμένει κανείς ούτε καλύτερες μέρες, ούτε καν μέλλον…
Σπύρος Βροντινός, Δρ. Πολιτικός Μηχανικός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου