Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Όταν ο Μπαλούρδος συνάντησε τον Ζαραλίκο

info-war


του Άρη Χατζηστεφάνου

Όπως είχαμε υποσχεθεί ξεκινάμε από σήμερα την παρουσίαση αδημοσίευτου υλικού από τα γυρίσματα και τις συνεντεύξεις του ντοκιμαντέρ ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε.
Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια ηλεκτρονική, αντιφασιστική «εγκυκλοπαίδεια» για την ιστορία του φασισμού και του ναζισμού στην Ελλάδα και την Ευρώπη παρουσιάζοντας πληροφορίες που δεν φτάνουν ποτέ στα σχολικά βιβλία ή τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης.
Για αρχή, όμως, σκεφτήκαμε να ξεκινήσουμε με ένα δυνατό απόσπασμα από την εκδήλωση Rock Against Fascism, που είχαμε πραγματοποιήσει στο Gagarin 205 λίγο πριν από την κυκλοφορία του ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε
Ο Μπαλούρδος της Ελληνοφρένειας και ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ήταν δυο από τους δημιουργούς που μας τίμησαν εκείνο το βράδυ.


To ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε δεν τελείωσε με την παραγωγή του ντοκιμαντέρ. Χάρη στη δική σας βοήθεια καταφέραμε να το διανείμουμε δωρεάν για εκατοντάδες προβολές και δημόσιες εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο.
Οι περίπου 200.000 θεατές που παρακολούθησαν το ντοκιμαντέρ μόνο τον πρώτο μήνα ήταν απλώς η αρχή. Το ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε έχει υποτιτλιστεί σε δέκα γλώσσες και κυκλοφορεί δωρεάν σε όλο τον κόσμο ενώ προγραμματίζονται δεκάδες ακόμη προβολές για τον “αντιφασιστικό Σεπτέμβρη” αλλά και τους επόμενους μήνες.
Χάρη στη δική σας βοήθεια συνεχίζουμε και με τη δημιουργία της αντιφασιστικής εγκυκλοπαίδειας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου