Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Τι μου έμαθε ο ελληνικός νεοφιλελευθερισμός

ΕΛευθερη Λαικη Αντιστασιακη Συσπειρωση

1.Τα γενετικα τροποποιημενα τροφιμα ΔΕΝ κανουν κακο στην υγεια.
2.Η Μονσαντο προσπαθει να πολεμησει την πεινα στην Αφρικη καλλιεργωντας ΓΤ αλλα δεν την αφηνουν οι “προοδευτικοι”,οι αριστεροι κ λοιποι θολοκουλτουριαδηδες που ως εκ τουτου ευθυνονται για την πεινα που μαστιζει την “μαυρη” ηπειρο.
3.Το Big Mac των ΜacDonalds ειναι η μεγαλυτερη ανακαλυψη του δυτικου πολιτισμου ωστε να πολεμηθει η πεινα.(!!!!!!!!)
4.Η ISIS στο Ιρακ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να χρηματοδοτειται απο τις Η.Π.Α. η το Ισραηλ η κ τους 2 γτ ολοι ξερουμε οτι η CIA και η Μοσαντ δεν κανουν τετοια πραγματα.Οποιος πιστευει το αντιθετο ειναι ψεκασμενος κ συνωμοσιολαγνος.
5.Κακως οι Παλαιστινιοι αντιδρανε στην κατοχη του Ισραηλ κ θα πρεπε να καθονται ησυχοι στην Λωριδα της Γαζας.Αν αντιδρας κ πετας ρουκετες επειδη χτισαν τοιχο γυρω σου κ ψωμολυσσας εισαι φασιστας οποτε θα φας 100.000 ρουκετες για να στρωσεις χαρακτηρα.Επισης σταματα να γεννας σαν κουνελα κ μετα σκοτωνονται τοσα παιδακια κ κατηγορεις αδικα τους Ισραηλινους.Αρα εισαι κ αντισημιτης.Αρα Ναζι.Αρα στα λογια μου ερχεσαι.
6.Κακως υπηρξε το ΕΑΜ κ η Αντισταση.Αλλωστε δεν εκανε κ τπτ φοβερο.Σκοτωνε εναν Γερμανο την βδομαδα κ ευθυνεται για τις μαζικες εκτελεσεις αμαχων απο τους Ναζι.
7.Οποια εταιρεια συνεργαστηκε με τους Ναζι το εκανε λογω του φοβου κ της απειλης κ οχι ωστε να αυξησει τα κερδη της πατωντας πανω σε πτωματα Εβραιων.

8.Τα κινητα τηλεφωνα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ να κανουν κακο στον ανθρωπο.Ειναι ποτε δυνατον αλλωστε εταιρεια να ρισκαρε την υγεια του κοσμου μπροστα στο βωμο του κερδους;
Τι;
Ειναι λιγος ο χρονος που χει μεσολαβησει απο την πρωτη χρηση τους μεχρι σημερα ωστε να βγουνε ασφαλη συμπερασματα;
ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΨΕΚΑΣΜΕΝΕ.
9.Οι καθαριστριες του Υπουργειου Οικονομικων καλα κανουν κ τρωνε μαπες απο τα ΜΑΤ γτ βρηκαμε χαρτι που δειχνει οτι καποτε επαιρναν 7.000 ευρω μηνιατικο.Αν τυχον δεν παιρνουν πια τοσα κ παιρνουν 450 με 700 ευρω γτ κανουν ετσι για τα φραγκοδιφραγκα;
Ε;
10.Κανεις δεν αυτοκτονει λογω χρεων.-
Τις αυτοκτονιες τις προμοταρουν τα προτυπα της μουσικης κ το σινεμα.Οποτε ειναι μιμητισμος.
11.Τις Κυριακες τα μαγαζια πρεπει να ειναι ανοιχτα γτ ετσι θα κινηθει η αγορα κ ας μην υπαρχει χρημα στην αγορα.Αυτα αλλωστε τα λετε εσεις οι ψεκασμενοι.
12.Για την εκρηξη της πορνειας που προερχεται απο τη Ανατολικη Ευρωπη φταιει ο Μαρξ.
13.Οι δημοσιοι υπαλληλοι φαγαν 350 δις ευρω οποτε αναγκαστηκαμε και πηγαμε στο ΔΝΤ κ εστειλε την Τροικα,πραγμα οχι απαραιτητα κακο γτ ειναι μια χρυση ευκαιρια για ολους μας να κανουμε την αυτοκριτικη μας κ εμεις να χεστουμε στο ταλιρο.
ΟΙ Δ.Υ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ.Αυτο εσυ να θυμασαι.
14.Τοσα χρονια ζουσαμε στη τελευταια Σοβιετια του κοσμου.
15 Ο Ομπαμα ειναι κομμουνιστης.Κ ο Σαμαρας.
16.Ε ρε Θατσερ που θελετε να γινεται ανθρωποι.
17.Ευτυχως που δεν γιναμε Αργεντινη.
18.Οποιος πειναει,να παει να δουλεψει.Τι δεν υπαρχουν δουλειες;
ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ.
(Ειναι συμπερασματα απο πραγματικες συνομιλιες με φιλελεδες.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου