Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Leaders - 19.6.2017 - Ο Σάββας Καλεντερίδης πιο αποκαλυπτικός από ποτέ!




Η εκπομπή Leaders είναι η μοναδική εκπομπή του Star Web Tv, η οποία ασχολείται με την έννοια της ηγεσίας και των στρατηγικών επιλογών σε όλο το φάσμα των πολιτικών, των κοινωνικών και των οικονομικών εξελίξεων. 

Στην εκπομπή της Δευτέρας, 19/6/2017, ο Σάββας Καλεντερίδης, στρατιωτικός ε.α., γεωπολιτικός αναλυτής, συγγραφέας και εκδότης του εκδοτικού οίκου ''Ινφογνώμων'', δίνει την εκτίμησή του για το πότε θα δημιουργηθεί ενιαίο Κουρδικό κράτος και εξηγεί γιατί ο Ερντογάν πέφτει σε αλεπάλληλα σφάλματα. 

Ο Σπυρίδων Πλουμίδης, επίκουρος καθηγητής νεώτερης και σύγχρονης ελληνικής ιστορίας, αναδεικνύει τις μεγάλες νίκες του ελληνικού στρατού στους Βαλκανικούς πολέμους.

Η δημοσιογράφος Τασούλα Παπανικολάου εξηγεί γιατί οι κορυφαίες εταιρείες του κόσμου έχουν στο τιμόνι τους γυναίκες μάνατζερ. 

Στην παρουσίαση και την επιμέλεια της εκπομπής, ο αρχισυντάκτης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star Ηλίας Παπανικολάου. Η ομάδα αποτελείται από την αρχισυντάκτρια της εκπομπής Αναστασία Ιωαννίδη, τον υπεύθυνο της εκπομπής Νίκο Σκαρή, τον σκηνοθέτη Θανάση Νικολαϊδη και τον τεχνικό υπεύθυνο Βασίλη Παπαϊωάννου.

Επικοινωνία: leaders@star.gr, Facebook: Leaders



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου