Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Μαθήματα διαπλοκής για αρχάριους…



Την γνωστή υπερ-τράπεζα Goldman Sachs εκπροσωπεί επικοινωνιακά στην Ελλάδα η εταιρεία Yes. Positive Communication, η οποία ανήκει στον Παύλο Αλιβιζάτο, γιο του πρ. υφυπουργού Τουρισμού και υποψήφιου με τη Νέα Δημοκρατία στην Κεφαλονιά, Πέτρου Αλιβιζάτου.

Ο Παύλος Αλιβιζάτος δημιούργησε την εταιρεία αυτή το 2010 μαζί με την σύζυγο του Τζίνα Δραγώνα, η οποία ήταν για πολλά χρόνια γραμματέας και δεξί χέρι του πρ. υπουργού και στελέχους της Νέας Δημοκρατίας Άρη Σπηλιωτόπουλου. Η Τζίνα Δραγώνα ακολούθησε πιστά τον πρώην υπουργό για 15 περίπου χρόνια, τόσο κατά τη διάρκεια της θητείας του ως εκπροσώπου τύπου της Νέας Δημοκρατίας, όσο και στα υπουργεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Παιδείας. Το 2010, λίγους μήνες μετά τον γάμο της με τον Παύλο Αλιβιζάτο ίδρυσαν την εταιρεία Yes. Positive Communication.



Η Yes! Positive Communication, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της, είναι μια εταιρεία ολοκληρωμένων υπηρεσιών στρατηγικής επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων και παρέχει εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα πολιτικής και εταιρικής στρατηγικής και επικοινωνίας.Ανάμεσα στο πελατολόγιο της εταιρείας, δίπλα στα ονόματα εταιρειών όπως το ξενοδοχείο Titania, η εταιρεία «Πουρνάρας» κ.α., φιγουράρει και αυτό του διεθνή χρηματοπιστωτικού οργανισμού Goldman Sachs.

Με το ξεκίνημα

Το εντυπωσιακό είναι ότι η συνεργασία της Yes με την Goldman Sachs ξεκίνησε ταυτόχρονα με την δημιουργία της ελληνικής εταιρείας.
Η Τζίνα Δραγώνα, δηλώνει σε συνέντευξή της στο περιοδικό Ad Business τα εξής: «Κορυφαίος διεθνής πελάτης μας είναι η Goldman Sachs, ο τραπεζικός επενδυτικός οίκος, ο οποίος μας εμπιστεύεται σταθερά από την πρώτη μέρα της ίδρυσής μας σε πολλές και διαφορετικές πτυχές της στοχευμένης επικοινωνίας του στην Ελλάδα καθώς δε διαθέτει γραφεία στη χώρα μας.»
Να σημειώσουμε ότι πριν το 2010 η Goldman Sachs δε διέθετε παρόμοιο γραφείο επικοινωνίας στην Ελλάδα.


Πηγή: Κεφαλονίτικα Νέα
Αναδημοσιεύτηκε από την ΕΛεύθερη Λαϊκή Αντιστασιακή Συσπείρωση



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου