Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019

Τσαρούχι, Καδένα και 1821

Ινφογνώμων Πολιτικά


Ραφαήλ Α. Καλυβιώτης 
Ο Γεραπετρίτης της ΝΔ απολογήθηκε στον νεομαρξιστή και εθνοαποδομητή Βούτση για τους εορτασμούς των 200 χρόνων της Εθνεγερσίας που προγραμματίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχοντας αναθέσει το έργο στην Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη. Από «σαμπάνια – χαβιάρι – και Βελουχιώτη Άρη» η Γιάννα το έριξε σε τσαρούχι – καδένα – και 1821.
Βλέποντάς την μεταστροφή της Γιάννας επιβεβαιώθηκε μία χρόνια κνίτικη πεποίθηση πως το κεφάλαιο δεν έχει πατρίδα στο Νίκο Βούτση που είναι πατέρας του πιο άτυχου παιδιού στην Ελλάδα το οποίο μονίμως συλλαμβάνεται από τι αρχές. Είπε στον Γεραπετρίτη ο κ Βούτσης : «Τί πράγματα είναι αυτά;…μέσα σε μια παγκοσμιοποίηση …μιλάμε για εθνικό αφήγημα και για ταυτότητα της χώρας; Τραβήξτε το πίσω».
Ο Γεραπετρίτης απήντησε «δεν είναι ότι προσπαθούμε να διαμορφώσουμε ενοποιημένη εθνική βάση…όχι μια δημόσια πολιτική που αναφέρεται σε ενιαίο έθνος».

Κύριε Γεραπετρίτη αν δεν αντέχετε το βάρος του να σε αποκαλεί η αριστερά «εθνικιστή» τότε κακώς πολιτευτήκατε. Εκτός αν ασπάζεστε τις ίδιες θέσεις επομένως κακώς που πολιτευτήκατε με την ΝΔ. Αλλά ξεχάστηκα.

Η νέα Νέα Δημκρατία έχει στις τάξεις της και «εκσυγχρονιστές» ΠΟΤΑΜΙαιους και Σημτικούς ΠΑΣΟΚοαναθρεμμένους. Οι πρόγονοί μας βέβαια δεν χρειάζονταν «αφήγημα» εθνικό για να απελευθερωθούν. Και σίγουρα δεν επαναστάτησαν για λόγους ταξικούς μαζί με όλους τους άλλους βαλκάνιους εργάτες οι οποίοι δεν εξεγέρθηκαν by the way που λένε στο χωριό μου.

Για τη συνέχεια diesy 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου