Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Σταματήστε τον πόλεμο – Να σκοτώνετε Αμάχους (Ηχητικό)

Νέα Κρήτη

Ημερομηνία δημοσίευσης: 21/07/2014, 10:55
Τελευταία ενημέρωση: 21/07/2014, 12:09

Την άμεση κατάπαυση των εχθροπραξιών στη Γάζα ζήτησε το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ στη διάρκεια έκτακτης συνεδρίασης που πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών τα ξημερώματα της Δευτέρας.


Η Κυριακή ήταν η πιο αιματηρή μέρα της ισραηλινής επιχείρησης στη Γάζα, αφού στη γειτονιά Σατζάγια έχασαν τη ζωή τους 73 παλαιστίνιοι.


Από τους βομβαρδισμούς έχουν επίσης τραυματιστεί τουλάχιστον 4.000 άνθρωποι. Πλέον ο συνολικός αριθμός των νεκρών παλαιστινίων από τις 8 Ιουλίου όταν ξεκίνησε η στρατιωτική επίθεση του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας έφτασε τους 485.


Τα ξημερώματα της Δευτέρας, εννέα Παλαιστίνιοι, ανάμεσά τους 7 παιδιά, σκοτώθηκαν στη διάρκεια αεροπορικής επιδρομής στη Ράφα, στον νότιο τομέα της Λωρίδας της Γάζας.


Ο ισραηλινός στρατός με τη σειρά του ανακοίνωσε το θάνατο 13 στρατιωτών ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των απωλειών σε 18 στρατιώτες. Σε αυτούς πρέπει να προστεθούν και δύο ισραηλινοί άμαχοι που σκοτώθηκαν από ρουκέτες που εκτοξεύτηκαν από τη Λωρίδα της Γάζας.


Έκκληση του γιατρού , από τους γιατρούς χωρίς σύνορα Απόστολου Βεϊζη μέσω του Ράδιο 9,84 και την εκπομπή του Γιώργου Σαχίνη να σταματήσουν οι επιθέσεις σε βάρος των αμάχων, να σταματήσει ο πόλεμος.


Έκκληση και προς τους πολίτες να ενισχύσουν το έργο των γιατρών έστω και με ένα ευρώ προκειμένου να αγοραστούν φάρμακα και εργαλεία για την σωτηρία των τραυματιών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου