Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Μια ευκαιρία να βρεθούμε …Δευτέρα 29 Οκτώβρη , 20.00μ.μ.

Ελεύθερη Λαική Αντιστασιακή Συσπείρωση 


Την Δευτέρα 29 Οκτώβρη  και ώρα 20.00 στην πλατεία της Αγ.Τριάδας στο Περιστέρι μαζευόμαστε για να φάμε και να μιλήσουμε.
 
Μαζί μας θα είναι και η κοινωνική κουζίνα “Ο ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ” - μία συμβολική κίνηση αλληλεγγύης και συνύπαρξης.

Μια ευκαιρία να βρεθούμε , μια αφορμή να γνωριστούμε , μια πρώτη απόπειρα ανασύνταξης της γειτονιάς , το πρώτο βήμα επανασύνδεσης του διαλυμένου κοινωνικού ιστού.

Θα μαγειρέψουμε και θα φάμε όλοι μαζί και ίσως αμήχανα στην αρχή , σιγά σιγά ανακαλύψουμε την χαρά της συμμετοχής σε κοινά δρώμενα , την ικανοποίηση της λειτουργικής συλλογικότητα , σαν αντίδοτο στην μοναξιά , την απομόνωση και την απελπισία των καιρών μας.

Μακριά από τις έννοιες της φιλανθρωπίας και της ελεημοσύνης – όπλα του λαϊκισμού και του φασισμού – και πιστεύοντας ότι η κοινωνία είναι ένα ενιαίο σώμα και  όταν πονάει ένα μέλος του υποφέρει ολόκληρος ο οργανισμός , ας ανταποκριθούμε όλοι σ’ αυτό το κάλεσμα.

***Πάσα προσφορά σε τρόφιμα ( λάδι , όσπρια , ρύζι , ζυμαρικά , πελτέδες , μπαχαρικά κ.α.) δεκτή , για να βοηθήσουμε και την κοινωνική κουζίνα “Ο ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ” που δίνει σάρκα και οστά σ΄αυτό το έργο καθημερινά !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου