Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Αντικατέστησαν τα ιδανικά από τα δανεικά!

Το Ποντίκι


Της Μιχαλούς

Η εσωτερική τρόικα καταποντίζεται δημοσκοπικά και μυαλό δεν βάζει!!! Επιμένει στην μνημονιακή λογική και μάλιστα με πολλά ήξεις αφίξεις…  μας σπρώχνει στο γκρεμό για το μόνο που νοιάζεται είναι για τη δόση, η οποία για άλλη μια φορά θα ωφελήσει τους δανειστές μας… Τα μπικίκινια θα κατατεθούν σε έναν ειδικό λογαριασμό εκτός της ελληνικής επικράτειας, ώστε η διεθνής τοκογλυφία να είναι σίγουρη ότι θα λαμβάνει τα ληξιπρόθεσμα τοκοχρεολύσια.

Ο λαός όμως ξύπνησε και δεν μασάει!! Είναι έτοιμος να τους καταποντίσει με την πρώτη ευκαιρία. Βέβαια ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ,παίζουν τα ρέστα τους με τον Μπένι να συνεχίζει να θέλει να  παίζει το ρόλο του ρυθμιστή των γεγονότων χωρίς να βλέπει ότι το κόμμα του διαλύεται από την πολιτική του και ο λαός τον απαξιώνει! Βλέπεις η εξουσία είναι γλυκιά και θα το λείψει…Ο Κουβέλης πάλι την έχει καταλάβει την δουλειά και σιγά σιγά προσπαθεί να βγάζει την ουρά τους απ’ έξω…Αλλά φαίνεται ότι είναι πολύ αργά!!!


Οι ψηφοφόροι ξέρουν πλέον πολύ καλά τι γίνεται…Οι αυξήσεις των φόρων, με τις μειώσεις των μισθών και με τον περιορισμό των κοινωνικών παροχών οδηγούν, λόγω της μαζικής κατάρρευσης της ζήτησης, σε όλο και μεγαλύτερες μειώσεις του ΑΕΠ, σε εκτεταμένες χρεοκοπίες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, σε αυξήσεις των δημοσίων (ως προς το ΑΕΠ) και ιδιωτικών χρεών, σε τραπεζικά αδιέξοδα, καθώς επίσης σε μία δραματική αύξηση της ανεργίας….

Νιώθουν ότι έχουν πιάσει τον πάτο της αξιοπρεπούς διαβίωσης και αυτό δε μέσα στο όνειρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου