Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Απίστευτο: Μέρος… πειράματος η Κινέζα Σιγουέν Γε που “σαρώνει” στις πισίνες!

Αναδημοσιεύτηκε από την ΕΛ.Λ.Α.Σ


Μπορεί κάποιοι να αφήνουν υπόνοιες ότι η Κινέζα που «σαρώνει» στους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι ντοπέ, ωστόσο, το μυστικό της Σιγουέν Γε βρίσκεται αλλού: απομονωμένη και μακριά από τους γονείς της ζει η 16χρονη, στο πλαίσιο πειράματος!

Η 16χρονη αποτελεί μέρος ενός απόρρητου αθλητικού προγράμματος, με την κωδική ονομασία «Project 119», το οποίο είχε ως στόχο την μαζική ανακάλυψη και προώθηση ταλέντων για τους Αγώνες του Πεκίνου.

Την ιδέα για το «πείραμα» είχε Ανατολικογερμανός προπονητής, που προσέλαβαν οι Ασιάτες μετά την πτώση του τείχους του Βερολίνου, έναντι αδράς αμοιβής και άλλων παροχών.

Τα χαρισματικά παιδιά εντοπίζονται και απομονώνονται από μικρά: έτσι, από τα 6 της χρόνια, η Σιγουέν ζει, σπουδάζει και προπονείται σε ειδικό κέντρο, ενώ της επιτρέπεται να βλέπει τους γονείς της μόλις μία φορά την εβδομάδα!


Μάλιστα, ο πατέρας της «χρυσής» Κινέζας, Κινγκ Σονγκ, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι είναι πολύ εύκολο να μετρήσει πόσες μέρες έχει ζήσει μαζί με την 16χρόνη κόρη του…

Εκτός από τις πισίνες, όμως, η Σιγουέν «σαρώνει» και στο Twitter: καθημερινά, περίπου 30.000 νέοι followers προστίθενται στον λογαριασμό της!

πηγή : madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου