Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Μαζί οι Λαφαζάνης και Αλαβάνος


Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, και ο Αλέκος Αλαβάνος, επικεφαλής του Σχεδίου Β, συναντήθηκαν την Κυριακή και αποφάσισαν τη συνεργασία των δύο κομμάτων ώστε να συγκροτηθεί ένα αντιμνημονιακό μέτωπο που θα έχει «ισχυρό στίγμα στην επόμενη Βουλή».
Όπως τόνισε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, στόχος είναι να ανοίξουν μαζί δρόμους συνεργασίας στο πλαίσιο της Λαϊκής Ενότητας, του μετώπου που θέλουν να διαμορφωθεί ενάντια στα μνημόνια. Για ανάγκη απελευθέρωσης της χώρας από τους περιορισμούς του ευρώ και τους δανειστές, έκανε λόγο ο Αλέκος Αλαβάνος.

«Πιστεύω ειλικρινά ότι μπορούμε να αναζωογονήσουμε την φλόγα της επαναστατικής δημιουργίας που υπήρχε πριν χρόνια στον ΣΥΡΙΖΑ, μπορούμε να αποδεσμεύσουμε και να απελευθερώσουμε τη χώρα από τους περιορισμούς που επιβάλει το ευρώ και οι δανειστές, ότι μπορούμε να κάνουμε τον τόπο μια κυψέλη απασχόλησης», δήλωσε ο Αλέκος Αλαβάνος.
Σε αυτό το στόχο, πρόσθεσε, θα παίξει ρόλο η Λαϊκή Ενότητα με επικεφαλής τον Παναγιώτη Λαφαζάνη. Όπως είπε θα μεταφέρει στα μέλη του Σχεδίου του Β' τη συμφωνία και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι αυτή θα εγκριθεί συντριπτικά.


Πηγή tvxs

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου