Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Τώρα πλέον είναι πολύ αργά....‏

του Αντώνη Μυλωνάκη

Πέρασαν δυόμιση χρόνια απο τότε που ένας πολιτικός τυχοδιώχτης, ψεύτης , απατεώνας και ανθέλληνας ανέλαβε να οδηγήσει την ωραιότερη χώρα του κόσμου σε καλύτερες μέρες και τον περήφανο λαό της στην ευημερία.

 Εχοντας κοντά του δυό τρείς οικονομικούς εγκληματίες και μιά κοινοβουλευτική ομάδα που είχε στην ημερεσία της διάταξη τη προπαγάνδα κατόρθωσε κοιμίζοντας τον Ελληνικό λαό να τον καταστρέψει.

Είναι αλήθεια ότι χρειάστηκαν πάρα πολλά χρήματα για να στηθεί το κόλπο.Πολιτικοί ,πολιτικάντιδες,τραπεζίτες και ορισμένοι δημοσιογράφοι αφού χαρτζιλικώθηκαν , έμαθαν το μάθημά τους απο το κέντρο της οικονομικής τρομοκρατίας που δεν είναι άλλο απο το ΔΝΤ.


Χρησιμοποιήθηκε το δόγμα του ΣΟΚ προσαρμοσμένο στην ελληνική κολτούρα και τελικά ο αντικειμενικός σκοπός επετεύχθει. Σακατέφτηκε μια χώρα , καταστράφηκε ο λαός της,αιχμαλωτίστηκε στα σαγόνια των διεθνών τοκογλύφων και τέλος. Αυτό ήταν. Πανεύκολο αφού βρήκε έναν λαό απροετοίμαστο να πολεμήσει για τα ιδανικά του,για τη πατρίδα του για την οικογένειά του.

Αποχαυνωμένος ο Ελληνας ευχαριστιόταν στην αρχή όταν κατηγορούσαν οι προπαγανδιστές κάθε κοινωνική τάξη χωριστά. Δεν κατάλαβε ποτέ προσέχοντας μόνο το κωλαράκι του ο καθένας ότι μας διαιρούσαν και βασίλευαν. Οταν όμως άρχισε η τελική επίθεση των οικονομικών τρομοκρατών για να πάρουν τις πολυπόθυτες υπογραφές των υποτιθέμενων ηγετών μας με σκοπό να βάλουν στο χέρι τα κλειδιά αυτής της χώρας τότε άρχισαν να ψυλοεπαναστατούν.

Ομως τώρα είναι αργά. Χάσαμε ότι πολυτιμότερο είχαμε.Την ελευθερία μας. Μας τσακίζουν ότι ώρα θέλουν και με όποιον τρόπο γουστάρουν. Είναι όλα δικά τους.Τα χάσαμε χωρίς να πολεμήσουμε. Χωρίς να χύσουμε λίγο απο το πολύτιμο αίμα μας.Δεν σκεφτήκαμε ούτε τα ίδια μας τα παιδιά.

Το φωνάζαμε μερικοί απο την αρχή .Ελληνες ξεσηκωθείτε. Πανε να μας απαξιώσουν ,να μας λειώσουν.Τίποτα. Κανένας. Και τώρα,τώρα,σήμερα μας απαξιώνει όλος ο κόσμος εξαιτίας ενός εγκληματία και της παρέας του ,και ενός παρτάκια και τρελού για εξουσία αρχηγού της ΝΔ. Μας απειλούν τα καθήκια οι τοκογλύφοι ΄και μας εκβιάζουν καθημερινά.

Η Λαγκάρντ μόλις σήμερα ειπε. Καμμιά συμπάθεια για τους Ελληνες. Θα πληρώσουν. Και τώρα ξύπνησε και ο παιδοβούβαλος του ΠΑΣΟΚ που τάχα μου τάχα μου διαπραγματεύτηκε για πάρτυ μας και αφού μας έθαψε εξυμνώντας τη καλή κυρία του ΔΝΤ, της ζητά τώρα να ανακαλέσει τις προσβλητικές της για τους έλληνες εκφράσεις.

Τι λές ρε καραγκιόζη της δεκάρας. Τι λές ρε ερπετό,σκουλίκι που μέχρι χθές την έγλειφες , οσφυοκάμπτη ,τώρα κατάλαβες τι εστί ΔΝΤ και Λαγκάρντ. Μας εκβιάζει και ο Αντωνάκης ο εξυπνάκιας. Αφού υπέγραψε τη θανατική μας καταδίκη τώρα θέλει να μας σώσει. Και γιατί τόσο καιρό δεν το έκανε? Για να γίνει πρωθυπουργό?

Ας ρωτήσει σήμερα λοιπόν τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό τον Ζαννιά που παρακαλάει το Θεό να μην σκάσει η καυτή πατάτα της στάσης πληρωμών στα χέρια του. Είναι η ωμή αλήθεια. Αν μας καθυστερήσουν τέλος Ιουνίου τα 5 δις ευρώ τότε θα έχουμε στάση πληρωμών. Ναι έστω και μερική. Αυτή είναι η πραγματικότητα και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι. Με ψυχή και τόλμη θα το αντάξουμε.

Αλλά δεν πρέπει να γονατίσουμε. Δεν πρέπει να παρακαλέσουμε κανένα τρομοκράτη ,εκβιαστή τοκογλύφο. Θα τους πάρουμε μαζί μας στον όλεθρο.Θα τους καταστρέψουμε όπως μας κατάστρεψαν. Εμείς όμως είμαστε σκληρός και λαός και έχουμε μάθει στη φτώχεια. Αυτοί να δούμε.....

Πηγή spirospero.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου