Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Οι περίεργοι κοσμοπολίτες στην περίοδο των εκλογών και η … ΔΗΜΑΡ!!!

Το μανιτάρι του βουνού

Αυτό που συνέβη στην Βουλη αυτές τις μέρες με ολιγόλεπτη φυγή της Μαρ. Ρεπούση της ΔΗΜΑΡ του Κουβέλη είναι η αφορμή γι’ αυτή την ανάρτηση όταν η κατ’ ελάχιστον ανοικτή Βουλή στις 19 Μαΐου έκανε ενός λεπτού σιγή για την Ποντιακή Γενοκτονία…..



Είναι αποκαλυπτικό ενός ευρύτερου σχεδίου ενάντια στα εθνικά κράτη, ειδικά σ’ αυτήν εδώ την περίοδο, που ο σύγχρονος άγριος νεοφιλελεύθερος καπιταλισμός οδηγεί λαούς και χώρες στις μεγάλες περιφερειακές, καπιταλιστικές βεβαίως, ολοκληρώσεις. Σε μας το σχέδιο προβλέπει απομείωση, συρρίκνωση και τέλος της διάλυση των εθνικών κρατών και μετατροπή των μερών τους σε επαρχίες της Γερμανικής Ευρώπης.


Σε κάθε εθνικό κράτος οι ομάδες κρούσεις χρησιμοποιούν τα κατάλληλα εργαλεία. Στα καθ’ ημάς έχουμε τις δανειακές συνθήκες με αφορμή το δημόσιο χρέος. Πέρα από την πορεία διάλυσης των εργασιακών σχέσεων, μισθών, συντάξεων, μικρομεσαίων και δημόσιων αγαθών έχουμε στη 2η δανειακή συνθήκη το αγγλικό δίκαιο, την επιτροπεία, το ειδικό ταμείο. Κυρίως όμως έχουν δρομολογηθεί οι κατ’ ευφημισμό,  «Ελεύθερες επιχειρηματικές Ζώνες» [Ε.Ο.Ζ.]  που σε συνδυασμό με τις 13 περιφέρειες, που έχουν ήδη αιρετή-πλειοψηφική διοίκηση, μπορούν να μετατραπούν στο εκρηκτικό μίγμα τεμαχισμού της χώρας.


Ένα σχέδιο που έχει στόχο ώστε το «ολικό πειραματόζωο» να μετατρέπεται σε «Προτεκτοράτο» της Γερμανικής Ευρώπης και οι Περιφέρειες σε απολύτως ελεγχόμενες επαρχίες. Σε επόμενο βήμα δεν αποκλείουμε τις συνενώσεις τους με αντίστοιχες γείτονες μικρές χώρες ή περιφέρειες για τον πλήρη έλεγχο και την αντιδημοκρατική ομοσπονδιακή γερμανική ΕΕ. Ποιοι όμως άμεσα ή έμμεσα πρωτοστατούν σ’ αυτά τα σχέδια;


Όσα πρόσωπα συμμετέχουν σε αντίστοιχα «φόρα» και προωθούν κομμάτι-κομμάτι το σχέδιο. Άλλοι παίρνουν πολιτικές αποφάσεις, ενώ άλλοι προετοιμάζουν το ιδεολογικό τοπίο με συνωστισμούς στη Σμύρνη, εναντιούμενοι στην αποκάλυψη γενοκτονιών ή δημιουργούν στηρίγματα σε μειονότητες που ξεπερνούν στην πολιτική τους αυτονόητα δημοκρατικά δικαιώματα…

Πρόσωπα, κινήσεις και τάσεις που κινούνται στον εκσυγχρονιστικό περίγυρο του κέντρου, αλλά διασπείρονται από τη νεοφιλελεύθερη δεξιά έως τη φιλελεύθερη αριστερά. Το πρώην «Σημητικό» στελεχικό δυναμικό (που μια σημαντική μερίδα έχει εναγκαλιστεί στη ΔΗΜΑΡ του Κουβέλη) αποτελεί τον κεντρικό άξονα του ακραίου κοσμοπολιτισμού.

- Από δεξιά η «Δημοκρατική Συμμαχία» της Ντόρας Μπακογιάννη, που παρά τη σημερινή νομική «αναστολή» της θα συναντήσει την ομάδα της Ευρωβουλευτίνας της ΝΔ Μαρ. Γιαννάκου, την παρέα της επίσης Ευρωβουλευτίνας του ΛΑΟΣ Νίκης Τζαβέλα (που φαίνεται να αποσκιρτά) και φυσικά τους λοιπούς κοσμοπολίτες της ΝΔ (τύπου Άρη Σπηλιωτόπουλου, κλπ). Τραγελαφικό γεγονός αποτελεί επίσης ότι στο στρατόπεδο αυτό προσχωρούν  σχεδόν μεθοδευμένα και πολλά στελέχη του ΛΑΟΣ με επικεφαλής αυτούς που πουλούσαν «πατρίδα», τους Μ. Βορίδη και Α. Γεωργιάδη!!!!

- Στον καθαρά κεντρώο νεοφιλελεύθερο χώρο κινούνται – με δυσκολίες βεβαίως – η «Δράση» του Στ. Μάνου, η «Φιλελεύθερη Συμμαχία» του Γρ. Βαλιανάτου (; ) και η «Δημιουργία, Ξανά» του Θάν. Τζήμερου, που από σήμερα φαίνεται να  ενώνουν και τις κοσμοπολίτικες δυνάμεις τους!!!



- Πιο καθαρές στα αριστερά οι (τροσκιστικές;) ομάδες «Ρόζα», «Κόκκινο», «ΔΕΑ» ή ευρωλιγούρηδες του ΣΥΝ εντός του ΣΥΡΙΖΑ, το ΣΕΚ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και αρκετοί εντός «Οικολόγων Πράσινων» (τύπου πρ. ευρωβουλευτή Μιχ. Τρεμόπουλου).

- Κοντά τους «χορεύουν» εθνικιστικά: α) η καθοδηγούμενη ηγεσία της μουσουλμανικής μειονότητας της Δυτ. Θράκης, η οποία με το πρόσχημα της θρησκευτικής μειονότητας παίζει παιχνίδι αυτονόμησης και «κυπροποίησης». β) Το ουράνιο τόξο των σλαβομακεδόνων, υπό την υψηλή αιγίδα των μαθητών του Χάρβαντ φιλοαμερικάνων ηγετών της μικρής μεν, αλλά κινούμενης μικρής χώρας (FYROM). γ) ελαχιστότατοι τσάμηδες της Αλβανίας.



Όλο αυτό το κομβόι συμβολίζουν, κατά τη γνώμη μου, πολλά πρόσωπα. Τις τελευταίες όμως μέρες έκλεψε τις εντυπώσεις η καθηγήτρια Γαλλικών Μαρία Ρεπούση, βουλευτής στην Α΄ Πειραιά με 1.536 σταυρούς της ΔΗΜΑΡ (γνωστή με το πολυσυζητημένο βιβλίο Ιστορίας  στη σχολική διδακτική ύλη της ΣΤ΄ Δημοτικού επί υπουργίας Μαρ. Γιαννάκου και ο δικηγόρος Νάσος Θεοδωρίδης (του ΣΥΝ Αμπελοκήπων) με τις ακραίες κοσμοπολίτικες (και αιρετικές) ιστορικές του αρθρογραφίες, συνήθως στην εφ. «Αυγή», όπως η τελευταία που προσπάθησε να ρίξει – ανεπιτυχώς – όπως η σουπιά, ιστορικό μελάνι….

Ο δεύτερος έχει αρκετά πια ξεδοντιαστεί, αφού ο ΣΥΝ έχει απέιρως διευρυνθεί με συνιστώσες με εθνικές καταβολές, με νέους βουλευτές και φυσικά με τους ψηφοφόρους άνω του 80% του παλιού ΣΥΡΙΖΑ. Απόδειξη αποτελεί το μήνυμα του Αλ. Τσίπρα με αφορμή την Εκδήλωση στις 19 Μαΐου της Παμποντιακής Ομοσπονδίας!!!/

Αντίθετα η πρώτη έχει τεράστιες συμμαχίες στην σχεδόν πλήρως κοσμοπολίτικη ΔΗΜΑΡ και επομένως μπορεί να οδηγήσει το κάρο…. Επομένως, τηρουμένων των αναλογιών, έχουμε μια ΝΔ που κυριαρχείται από νεοφιλελεύθερους πια και τον Α. Σαμαρά να βγάζει όλη την προβιά του «πατριώτη». Το όποιο ΠΑΣΟΚ το γνωρίσαμε και ξέρουμε ποιοι ελέγχουν εκεί το παιχνίδι…. Το πιο επικίνδυνο πολιτικό μόρφωμα επομένως – για τέτοιες πολιτικές – μετατρέπεται η ΔΗΜΑΡ…




Δείτε το σχετικό φωτογραφικό υλικό με την αποχώρηση της Μαρ. Ρεπούση, με αφορμή την «ενός λεπτού σιγή» για την απόφαση του ΟΗΕ για την «Γενοκτονία των Ποντίων». Εμείς δεν πιστεύουμε ότι εκείνο το χρονικό λεπτό ειδικά «χρειαζόταν» για μια μη αναβαλλόμενη ανάγκη, ανώτερη της τιμής στο ποντιακό γένος…  Οφείλει να απαντήσει, αλλά δεν γνωρίζω αν θα τα καταφέρει, σε όλα τα στοιχεία που έβγαλε χθες 20 Μαΐου  η γνωστή ιστοσελίδα olympia.gr/2012/05/20/….-154147, όπου ανάμεσα στα άλλα σημειώνει:

«…Η φιλόλογος Γαλλικής, που γρήγορα εξελίχθηκε σε καθηγήτρια ιστορίας -μία μετριότατη επιστήμων- είναι επιφανές μέλος της «συμμαχίας των πρόθυμων», αυτών δηλαδή που ένα αόρατο υπερατλαντικό χέρι, βοηθά να ανελίσσονται ακαδημαϊκά. Μέλη της συμμαχίας των πρόθυμων, έχει εγκαταστήσει το χέρι του Σόρος σε όλα τα Α.Ε.Ι. με τη βοήθεια των «ιδρυμάτων» του. Το δέλεαρ είναι η ανέλιξη σε καθηγητικές βαθμίδες και τα συνέδρια. 


Σε ένα μήνα λοιπόν, η Ρεπούση, θα βρίσκεται σε συνέδριο στον Πόντο στο Karadeniz University ως μέλος του Advisory Board του συνεδρίου (http://www.historyeducation.org/ishe-2012-committees.html). Πώς θα απολογηθεί στους εκεί προφεσόρους, (βλ.και γκρίζους λύκους), που τη θεωρούν φίλη τους, όπως περιχαρής ο φίλος της και επικεφαλής οργανωτής του συνεδρίου, συγχωριανός του Ερντογάν από τα Ριζά του Πόντου Ismail Demircioglu, ο οποίος κατέχει την έδρα Fatih (πορθητής) στο Πανεπιστήμιο της Μαύρης Θάλασσας;



(http://www.fatih.ktu.edu.tr/ πνιγμένη στην Τουρκική σημαία. Η Ρεπούση δεν έχει όμως πρόβλημα με την τουρκική σημαία που βρίσκεται παντού, ούτε το επισημαίνει στους εκεί συναδέλφους της)…».
- Γιατί η κ. Μαρ. Ρεπούση της ΔΗΜΑΡ συμβολίζει όλα όσα περιγράφουμε; Αρκεί να παρακολουθήσετε το τι συνέβη στη Βουλή στις 19 Μάη του 12.

Για να δείτε λεπτό προς λεπτό το τι συνέβη με την παρουσία της κυρίας σε λίγα μόλις λεπτά στη βουλή πατείστε αυτην την ανάρτηση! Συνεχίζουμε να μην θέλουμε να το πιστέψουμε, αλλά οι φωτογραφίες είναι αποκαλυπτικές. Δείτε: …..

Αποχώρησε από τη Βουλή, η γνωστή Ρεπούση, όταν ο β. Πολύδωρας κάλεσε τους βουλευτές σε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού!!!
Ωρα : 12 :42 μμ Διακρίνεται η Ρεπούση ακόμα μέσα στη Βουλή
Ωρα 12:44 μμ  η Ρεπούση μέσα στη Βουλή





Ωρα :12 :46 μμ Mόλις ο Πρόεδρος ανακοίνωσε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της Γενοκτονίας των Ποντίων η Ρεπούση εξαφανίστηκε από τα έδρανα της Βουλής
Ωρα :12 :47  Εξαφανισμένη ακόμα από τα έδρανα της Βουλής η Ρεπούση
.Ωρα :3 :09 μμ επανήλθε στην αίθουσα η Ρεπούση και ψηφίζει
ΩΡΑ 3:47 ΜΜ Η ΡΕΠΟΥΣΗ ΨΗΦΙΖΕΙ 

Αναρτήθηκε από aegaio.blogspot.com
στις Σάββατο, Μάϊος 19, 2012 ..»

UP DATE Ι, Τρίτη 22-5-2012 και ώρα 12.40: Με αφορμή σχτικά σχόλια του πολύ αγαπητού μου διαδυκτιακού φίλου vagelford αναρτώ και το σχετικό Βίντεο στη Βουλή, μαζί με σχόλια από τον αναρτήσαντα.

Γενοκτονία των Ποντίων. Στάση κ.Ρεπούση στην Βουλή








ΠΗΓΗ: Δημοσιεύτηκε στις 21 Μάι 2012 από
Λεπτό προς λεπτό η παρουσία της Ρεπούση στη Βουλή – Μόλις ο Πρόεδρος της Βουλής ζήτησε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή για την Γενοκτονία των Ποντίων σηκώθηκε και έφυγε από την αίθουσα μόλις 2 λεπτά πριν την τήρηση του ενός λεπτού (για πρακτικούς λόγους….).
UP DATE II, Τρίτη 22-5-2012 και ώρα 12.45: Δείτε και 2ο Βίντεο με τις απόψεις της κ. Μαρ. Ρεπούση πριν εκλεγεί στις 6 Μάη στους “Πρωταγωνιστές” του Στ. Θεοδωράκη:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου