Τρίτη 25 Απριλίου 2017

Πλάτωνος Συμπόσιον - Άννα Χ. Μαρκοπούλου - Μάθημα 2ον

Φρυκτωρίες διαδικτυακό κανάλι


Οι ΦΡΥΚΤΩΡΙΕΣ παρουσιάζουν τον κύκλο μαθημάτων: ΠΛΑΤΩΝΟΣ "ΣΥΜΠΟΣΙΟΝ", υπό της διδάκτορος φιλοσοφίας κ. ΑΝΝΑΣ Χ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ.
Το 2ο μάθημα παρεδόθη στις 20 Φεβρουαρίου 2017.
--------------------------------------------------------------------------------------
Βιογραφικά στοιχεία
Η Άννα Μαρκοπούλου σπούδασε στο Τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και στο Τμήμα Επιστημών της Αγωγής του Πανεπιστημίου Paris V της Σορβόννης, όπου το 1994 ανακηρύχθηκε διδάκτωρ. Δίδαξε Φιλοσοφία της Παιδείας και Παιδαγωγική Θεωρία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και στην Ανώτατη Παιδαγωγική Σχολή Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.) στην Αθήνα. Από το 2008 ασχολείται με την αρχαία ελληνική φιλοσοφία, με έμφαση στην πλατωνική και νεοπλατωνική φιλοσοφία.
--------------------------------------------------------------------------------------
Οι ΦΡΥΚΤΩΡΙΕΣ ευχαριστούν θερμά το ΕΛΛΗΝ.Α.Ι.Σ. για την πρόσκληση τηλεοπτικής καταγραφής.


1 σχόλιο:

  1. Καλησπέρα σας. Με χαρά μας βλέπουμε ότι ενδιαφέρεστε για τις αναρτήσεις μας. Εστιάζοντας σε αυτό και με την προοπτική να διεξάγουμε έναν επίλογο για τον κύκλο μαθημάτων της κυρίας Άννας Μαρκοπούλου, θα θέλαμε ένα e-mail σας προκειμένου να σας αποστείλουμε προσωπική πρόσκληση να παρευρεθείτε. Σας ευχαριστούμε Θερμά. Τις λεπτομέρειες καθώς και την πρόσκληση θα σας της στείλουμε στο e-mail σας. Παρακαλώ απαντήστε μας στο fryktories.info@gmail.com.

    ΑπάντησηΔιαγραφή