Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Πολιτικές ανακατατάξεις ή Πολιτικές αναταράξεις

The Crypt of Banking News




Γράφει η Νούλα Χρυσοχοϊδου


Η ελληνική κοινωνία ζει μια ακόμη ορκωμοσία της ελληνικής κυβέρνησης. Αυτός ο δημοκρατικός θεσμός έλαβε τέλος και μένει να δούμε την παράδοση-παραλαβή των Υπουργείων. Ελεγχόμενοι ή όχι θα φανεί στο χειροκρότημα, το σίγουρο είναι ότι δεν μπορεί να είναι τεχνοκράτες, όχι όλοι τουλάχιστον. Πολλά τα Υπουργεία, πολλοί και οι ορκισθέντες Υπουργοί και Υφυπουργοί...
Και πάμε να σχολιάσουμε ορισμένες από τις πρώτες τους δηλώσεις...λίγο πριν ή λίγο μετά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης με τρόπο που μόνο εμείς ξέρουμε φυσικά!!!

Υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνος Καμμένος

«Πάμε σε κυβέρνηση σταθερότητας που μπορεί να εκτελέσει το πρόγραμμά της και να βγούμε από την κρίση. Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας» 
Γιατί αγαπητέ μου Υπουργός Εθνικής Άμυνας δεν ήσουν και πριν; Τι περισσότερο από το να ελέγχεις τα ελληνικά στρατόπεδα ανά την Ελλάδα;Μας βλέπω τα σύνορα να βρίσκονται στην Λάρισα.

Υπουργός Επικρατείας, κ. Αλέκος Φλαμπουράρης

«Έφυγε η θηλιά από τον λαιμό μας και τώρα θα προσπαθήσουμε να υλοποιήσουμε την πολιτική μας» - Γιατί Υπουργέ μου έως τώρα σας "έπνιγε" κανείς;;;Μήπως αναφέρεστε για την προσωπική θηλιά που έσφιγγε τον λαιμό σας;;;


Υφυπουργός Αθλητισμού, κ. Σταύρος Κοντονής

«Συνεχίζουμε ό,τι είχαμε ξεκινήσει τον Ιανουάριο. Το βασικότερο είναι η εφαρμογή των νόμων. Από εμάς δεν γίνονται και δεν θα υπάρξουν 'χατίρια'. Θα συνεχίσουμε με την ίδια αποφασιστικότητα» 
-Αυτά  τα δικηγορίστικα δεν τα καταλαβαίνει ο λαός, επιτέλους αυτό το ότι οι δικηγόροι δεν μπορούν να πετάξουν από επάνω τους την αγόρευση και ότι όλα έχουν να κάνουν με τους νόμους δεν το έχουμε καταλάβει ακόμα...Εκεί ο κλέφτης, εδώ ο κλέφτης, που είναι τελικά ο κλέφτης....;;;Υφυπουργός Αθλητισμού είσαι όχι Δικαιοσύνης!

Υπουργός Παιδείας-Έρευνας και....κ. Νίκος Φίλης

«Με ενδιαφέρει να κάνω έργο και όχι να μιλάω. Συνεχίζουμε με τομές» 
-Ωχ! Μας βλέπω πάνω σε χειρουργικό κρεβάτι.......βγάλε αυτό, πέτα το άλλο..Μη!!!Αυτό είναι η αρτηρία......Πρόσεξε κ. Υπουργέ όμως υπάρχει και το ρητό που λέει  η εγχείρηση πέτυχε ο ασθενής όμως απεβίωσε!

Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργό, κ. Τέρενς Κουίκ

«Κύριο μέλημά μας η πάταξη της διαφθοράς και της φοροδιαφυγής»...
-Μας τα 'παν κι άλλοι αυτά, τόσες φορές που πατάχθηκε η διαφθορά και η φοροδιαφυγή σ΄αυτην την χώρα έχουμε χάσει που βρίσκονται τα έσοδα!

Υπουργός Οικονομικών, κ. Γεώργιος Σταθάκης

«Πρέπει να δώσουμε ισχυρό κοινωνικό πρόσημο, πρέπει να προχωρήσουμε στις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις, η οικονομία πρέπει να αποκτήσει θετικό πρόσημο. Θα κριθούμε εκ του αποτελέσματος. Η πρώτη κατοικία είναι ασφαλής» 
-Αγαπητέ Υπουργέ,  δύσκολο το έργο σου το ομολογώ μιας και βαδίζουμε σε παράπλευρο μονοπάτι, όμως ένα θα σου πω: Άσε τα πρόσημα στην άκρη και πιάσε το τεφτέρι να κάνεις υπολογισμούς διότι 1+1 κάνουν 2!!!

Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Βαγγέλης Αποστόλου

«Υπάρχουν επώδυνες επιπτώσεις από τη συμφωνία για τους αγρότες. Αλλά με τα ισοδύναμα που θα αναζητηθούν ελπίζουμε να απαλύνουμε τις επιπτώσεις» 
-Αυτός ξέχασε τις λύσεις και αρκέστηκε στο να απαλύνει τις επιπτώσεις....Άρα δεν το γλιτώνετε εσείς οι αγρότες...θα σας μπει απλά με λίγη βαζελίνη!!!

Αυτά τα λίγα...με τις νέες πολιτικές ανακατατάξεις ή τις νέες πολιτικές αναταράξεις (;)

Άντε και στα δικά μας οι "ελεύθεροι".....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου