Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Το 7ο Γυμνάσιο Χαϊδαρίου δημιούργησε "Στέκι Αλληλεγγύης"

Στο Σχολείο μας (7ο Γυμνάσιο Χαϊδαρίου) δημιουργήσαμε από τις αρχές Φεβρουαρίου 2012 το «Στέκι Αλληλεγγύης»,με πρωτοβουλία των  εκπαιδευτικών του σχολείου μας, των μαθητών και των γονέων. Την οργάνωσή του έχει αναλάβει ο κ.Γκολφινόπουλος Γιώργος,θ εολόγος του  Σχολείου.
  
 Σκοπός του η παροχή ελάχιστης βοήθειας σε ρούχα και τρόφιμα σε μαθητές  και τις οικογένειές τους, που χρήζουν βοήθειας στους χαλεπούς καιρούς  κρίσης που ζούμε!
 
 Σήμερα κάποιοι, αύριο ίσως εμείς!   

 Ζητούμε, αν γνωρίζετε μαθητές και οικογένειες των Σχολείων της  περιοχής σας με προβλήματα, να τους απευθύνετε στο Στέκι μας, για να  τους συνδράμουμε στο βαθμό που μπορούμε.  Ήδη έχουμε αρχίσει να παρέχουμε είδη σε ορισμένες οικογένειες και
 παιδιά του Σχολείου,αλλά και της περιοχής μας.  Ευπρόσδεκτη κάθε προσφορά ρούχων και τροφίμων για τη λειτουργία αυτής  της ανθρωπιστικής κίνησης, που ευελπιστούμε να ωθήσει και άλλες ομάδες  σε ανάλογες ενέργειες εμπράγματης ανθρωπιάς. Την χρειαζόμαστε ΟΛΟΙ!
 
   Ώρες λειτουργίας: Κάθε Τρίτη και Τετάρτη 14.30 μ.μ-15.30 μ.μ.
 
Τηλ. επικοινωνίας 210-5814221 (7o Γυμνάσιο Χαϊδαρίου) και  6931829185(κ.Γκολφινόπουλος Γιώργος,εκπ/κός,υπεύθυνος λειτουργίας  Στεκιού Αλληλεγγύης).

 
 e-mail:mail@7gym-chaid.att.sch.gr (ή στην υπό κατασκευή ιστοσελίδα μας
:
http://7gym-chaid.att.sch.gr/autosch/joomla15/index.php/stekisolidarity

Δείτε φωτογραφίες από το χώρο συγκέντρωσης και διανομής.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου