Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Στ. Χριστακόπουλος: "Δεν υπάρχουν ισοδύναμα"

Νέα Κρήτη


Τη λάθος πρακτική 5 ετών των κυβερνήσεων, με ολιγωρίες και θεωρίες περί ισοδύναμων, προκειμένου να απαλυνθεί η σκληρότητα των μέτρων και του τρίτου μνημονίου, ακολουθεί και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ., διαπιστώνει  ο διευθυντής  σύνταξης  της εφημερίδας "Το Ποντίκι" Σταύρος Χριστακόπουλος μιλώντας στο Ράδιο  9.84 και στον Γιώργο Σαχίνη.
Όπως μάλιστα ανέλυσε με επιπρόσθετο θέμα στη ατζέντα και το προσφυγικό, είναι προφανές ότι οι αξιωματούχοι των δανειστών κρατούν ανοιχτό το ενδεχόμενο μίας συναινετικής εξόδου της χώρας από την ευρωζώνη , είτε με διπλό νόμισμα είτε με εθνικό, αφού έχουν απόλυτη επίγνωση ότι και το μνημόνιο αυτό δεν βγαίνει.
Δυστυχώς, είτε Γάλλοι, είτε Γερμανοί, στην Ελλάδα έρχονται για να πάρουν θέση στα κομμάτια, ενέργειας, υποδομών, τραπεζών, ώστε να έχουν τον απόλυτο έλεγχο στους βασικούς πυλώνες της οικονομίας, ανεξάρτητα από το πού θα βρεθεί η χώρα σε ένα τρίμηνο.
Την ίδια ώρα, οι αυτοαναιρούμενες δηλώσεις κορυφαίων υπουργών επιτείνουν τη σύγχυση και την αντίδραση των πολιτών και η χώρα εμφανίζει μία εικόνα πλήρους ακινησίας, στην πιο κρίσιμη περίοδο αποφάσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου