Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Μυστική "πίσω πόρτα" για το Ισλαμικό Κράτος η κατεχόμενη Κύπρος!

Νέα Κρήτη


Δε φτάνει που το τουρκο-συριακά σύνορα  έχουν γίνει «κόσκινο» από τους Τζιχαντιστές, τώρα ήρθε στην δημοσιότητα ότι η κατεχόμενη Κύπρο αποτελεί «μυστική διαδρομή» για την διακίνηση τους στην Μ. Ανατολή.
Εκατοντάδες μουσουλμάνοι εξτρεμιστές από την Ευρώπη στην προσπάθεια τους να αποφύγουν τις δυτικές υπηρεσίες ασφαλείας, εμφανίζονται ως τουρίστες στην κατεχόμενη από τους Τούρκους  Κύπρο, η οποία αποτελεί δημοφιλή προορισμό για τους Βρετανούς τουρίστες.
Στην διαδρομή αυτή οι φανατικοί Τζιχαντιστές, βγάζουν εύκολα και χωρίς κόπο εισιτήριο με μια αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους, και πραγματοποιούν το ταξίδι προς το ηλιόλουστο νησί. Ο λόγος έχει να κάνει κυρίως με τους ελάχιστους έως ανύπαρκτους ελέγχους ασφαλείας στην κατεχόμενη Κύπρο, μια περιοχή που βασιλεύει η παρανομία, σε όλη της το «μεγαλείο».
Από εκεί, τους συγκεκριμένους Τζιχαντιστές, παραλαμβάνουν « Ταξιδιωτικοί πράκτορες του ISIS», οι οποίοι τους μεταφέρουν μετά από τέσσερις ώρες στην Συρία με καΐκι.
Οι Τζιχαντιστές μετά το κλείσιμο της διαδρομής από τα τουρκο-συριακά και την πολυχρησιμοποιημένη διαδρομή προς το λεγόμενο χαλιφάτο μέσω της Τουρκίας, αποφάσισαν ότι πρέπει να αλλάξουν «δρομολόγιο».
Μετά τις πληροφορίες αυτές οι βρετανικές μυστικές υπηρεσίες αποφάσισαν να «χτενίζουν» στην κυριολεξία όλους τους επιβάτες των πτήσεων στα αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου, από και προς την κατεχόμενη Κύπρο.

Το ίδιο δρομολόγιο της επιστροφής μέσω της κατεχόμενης Κύπρου χρησιμοποιούν και οι 3.500 Βρετανοί στρατιώτες, που σταθμεύουν στις βρετανικές βάσεις, επιτρέποντας την αποφυγή υποψιών.
Ο «ταξιδιωτικός πράκτορας» του ISIS, οργανώνει ξενοδοχεία, ταξί για να συνεχίσουν οι ισλαμιστές «ταξιδιώτες» το ταξίδι τους στην θάλασσα με την αποστολή ειδικού ηλεκτρονικού «μηνύματος» με συνθηματικά.
Οι συγκεκριμένοι ισλαμιστές που χρησιμοποιούν ευρωπαϊκά διαβατήρια ελέγχονται κατά την διέλευση των συνόρων, αλλά τα έγγραφα της ΕΕ δεν «κινούν» πολλές υποψίες.
Η αμοιβή στο πράκτορα του Ισλαμικού στρατού, για το ταξίδι «αναψυχής» δια μέσου θαλάσσης στην Συρία, ανέρχεται μεταξύ 1.400 και 4.200 ευρώ.
Μια πηγή είπε δήλωσε στην βρετανική εφημερίδα Mirror ότι, «αυτός ο τρόπος μετάβασης των Τζιχαντιστών στην Συρία υλοποιείται εδώ και τουλάχιστον ένα χρόνο.
«Είναι δύσκολο να υπολογισθεί ο συνολικός αριθμός των διακινούμενων ισλαμιστών, αλλά εκτιμάται ότι πολλές εκατοντάδες άνθρωποι από το Ηνωμένο Βασίλειο έχουν χρησιμοποιήσει αυτή την διαδρομή για να φτάσουν στο χαλιφάτο και να ενταχθούν στον ISIS.
«Υπάρχει και μια αρκετά απλή αλήθεια. Είναι μια απλή επιχειρηματική σύμβαση, αλλά οι πράξεις διενεργούνται σε μετρητά, πάντοτε σε μετρητά. Ο καθένας ξέρει τι συμβαίνει. Αλλά δεν πρόκειται ποτέ να μιλήσει», κατέληξε η ίδια πηγή.
Η βρετανική αντιτρομοκρατική υπηρεσία εκτιμά ότι περισσότεροι από 700 Βρετανοί έχουν ταξιδέψει στην Συρία ή το Ιράκ για να υποστηρίξουν τον ISIS, από αυτήν την διαδρομή, αλλά μερικοί θεωρούν ότι ο αριθμός ανέρχεται στους 2.000.
Περίπου 45 Βρετανοί Τζιχαντιστές έχουν πεθάνει στη μάχη, αλλά περίπου οι μισοί από τον συνολικό αριθμό, πιστεύεται ότι έχουν επιστρέψει στην Αγγλία, αποτελώντας κίνδυνο για τη βρετανική κυβέρνηση και κοινωνία.
Σε ανάλυση από την ιστοσελίδα μας pentapostagma.gr, η κατεχόμενη Κύπρος έχει μετατραπεί από τους Τούρκους εδώ και πολλά χρόνια στον « παράδεισο» της παρανομίας κάθε είδους.
Από τα πολυτελή καζίνα, τα ναρκωτικά το εμπόριο εικόνων και χριστιανικών κειμηλίων, έως την διακίνηση γυναικών, τώρα φτάσαμε στους Τζιχαντσιτές. Υπενθυμίζεται επίσης ότι οι Τούρκοι από την «ενασχόληση» τους με τον ISIS, έχουν κερδίσει πολλά μα πάρα πολλά εκατομμύρια δολάρια.
Καιρός η ΕΕ να αποφασίσει να δράσει και όχι να » χαϊδεύει» τους Μογγόλους Τούρκους δίνοντας τους από πάνω και 3 δισ. δολάρια για κάθε χρόνο. Έλεος.!!
Πηγή: pentapostagma.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου