Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

O Γιώργος Καραμπελιάς στην Γιάφκα (βίντεο – 26-1-17)

ardin-rixi


Ο Γ. Καραμπελιάς ήταν την Πέμπτη 26-1-17 προσκεκλημένος στην ραδιοφωνική εκπομπή του Σπύρου Χαριτάτου, Γιάφκα στον Alpha989.com 

«Ο μεγάλος διαπραγματευτής! Που έχει πουλήσει ό,τι αφορά τη χώρα και παριστάνουν (στην κυβέρνηση) και τους επαναστάτες. Είναι μια παρέα άσχετων ανθρώπων που το μόνο που ξέρουν είναι επικοινωνιακά κολπάκια. Αυτοί οι ανεκδιήγητοι τύποι κυβερνούν τη χώρα. Μας κυβερνά το τίποτα», δήλωσε στον Alpha 989 ο πολιτικός αναλυτής και επικεφαλής του κινήματος ΆΡΔΗΝ, Γιώργος Καραμπελιάς και υποστήριξε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ένα μικρό ποσοστό του ελληνικού λαού. Έκανε τα πάντα για να κρατηθεί στην εξουσία, δεν έχει άλλο μέλημα γιατί ξέρει ότι παίζει με μια ζαριά. Δεν υπάρχουν χειρότεροι από αυτούς».

Για τον Α. Τσίπρα είπε ότι «όταν ένας πρωθυπουργός ασχολείται με τον κίνδυνο αυτού που θα τον αντικαταστήσει, αυτό δείχνει παρακμή. Είναι δύο χρόνια πρωθυπουργός…
Έχει κάνει αυτοκριτική ο Αλαβάνος ότι μας έχει φορτώσει τον Τσίπρα. Είναι οι χειρότεροι μετά τη δικτατορία».
Ο κος Καραμπελιάς είπε ότι «έχει τεράστια κατάθλιψη ο κόσμος. Ποτέ άλλοτε δεν έχουμε δει τόσο καταθλιπτικούς Έλληνες, είναι κάτι ανάλογο με την περίοδο μετά το ‘22. Αίσθηση αδιεξόδου και παρακμής  γεμίζει την κοινωνία. Του έχει γίνει βραχνάς του κόσμου η κατάσταση αυτή. Αυτοί, όπως είπε μια κυρία, ασχολούνται με τον τζόγο. Ψάχνουν νέο κολπάκι για να διατηρηθούν στην εξουσία».
Πρόσθεσε ότι «βιομηχανικές και βιοτεχνικές επιχειρήσεις έχουν μείνει πολύ λίγες πια. Φεύγουν οι άνθρωποι στο εξωτερικό…
Το δημοψήφισμα ήταν το τελικό χτύπημα και οι Έλληνες είναι έρμαια πια. Μόνο οι αγρότες διαμαρτύρονται γιατί ο αγροτικός τομέας είναι ο μόνος που έχει την δυνατότητα, καθώς η παραγωγή τους δεν έχει μειωθεί. Η παραγωγή στη χώρα μας αντιπροσωπεύει το 18% σήμερα και δημιουργείται αδιέξοδο…
Να σκέφτονται οι Έλληνες 10 φορές πριν ψηφίσουν. Εμείς προειδοποιούσαμε γι’ αυτά».
Αναφερόμενος στην Προεδρία Τραμπ ο κος Καραμπελιάς είπε ότι «έχει ως αρχή τον κακώς εννοούμενο ρεαλισμό είτε είναι βασανιστήρια είτε όχι, φοβάμαι ότι με την άνοδο του Τραμπ, προς το χειρότερο θα δούμε αλλαγή.
Χάνονται οι αξίες και η λογική είναι στα παλιά μας παπούτσια τί θα κάνει η Ελλάδα στην Ευρώπη και το έχει πει ο Τραμπ αυτό».
Συγκεκριμένα για την ορκωμοσία είπε ότι «η τουρκική κυβέρνηση εκπροσωπήθηκε. Από την Ελλάδα δεν υπήρχε κανείς. Δεν προσκλήθηκε κανείς στην ορκωμοσία του Τραμπ. Παππάς και Καμμένος πήγαν μόνοι τους στην εκδήλωση που έκανε ο Πρίμπους. Στην ομογένεια πήγαν και απρόσκλητοι ενώ στην ορκωμοσία δεν ήταν κανείς».
Αναφερόμενος στα εθνικά μας θέματα είπε χαρακτηριστικά: «Κοντεύουμε να «φάμε» την Ελληνική σημαία.
Το Brexit αδυνατίζει την ΕΕ αλλά κάνει την Αγγλία ανεξέλεγκτη που θέλει να τα βρει με την Τουρκία.
Η Κύπρος είναι ο προμαχώνας της Ελλάδας, αν δεν το καταλαβαίνει ο Τσίπρας, κάποιο πρόβλημα έχει.
Η αριστερά, αν υπάρχει σήμερα, οφείλει την ύπαρξή της στη συμμετοχή της στην εθνική αντίσταση όπου και καταξιώθηκε και στον αγώνα για το κυπριακό.
Στην Ελλάδα δεν μπορεί να υπάρξει πολιτική χωρίς πατριωτικά χαρακτηριστικά.
Η αντίληψη να μην ασχολείσαι με την πατρίδα σου τελικώς κατέληξε στην αποδοχή των μνημονίων».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου