Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Τροφή για Σκέψη!



Του Παναγιώτη
Οικονομόπουλου
v     Σχετικά με την κλήση του Μωραιτάκη στο Κόντρα. Τώρα στο Κόντρα έχουν προσκαλέσει το άσχετο Μωραιτακη που λέει τόσες βλακείες που γέλα μαζί του! Μιλεί υπέρ του μνημονίου και ότι η οικονομική κρίση έφερε το μνημόνιο ενώ η αλήθεια είναι ότι η επίθεση των κερδοσκόπων μέσα στον ζουρλομανδύα της ΕΕ έφερε το μνημόνιο το ποιο με την σειρά του έφερε την οικονομική κρίση!
v     Τι δημιουργεί πολιτική αστάθεια μα η κοινωνική αστάθεια! Τι δημιουργεί κοινωνική αστάθεια μα η οικονομική αστάθεια! Τι δημιουργεί οικονομική αστάθεια μα η πολιτική της λιτότητας, του μνημονίου και των απορρυθμίσεων της καταστροφής των οικονομικών μονάδων που τις βαπτίζον "μεταρρυθμίσεις"!
v     Είμαστε ακόμη σε ύφεση, ηλίθιοι! Ποιον κοροϊδεύετε; Ποια ευρωπαϊκή προοπτική τσαμπουνάτε σε μια κλειδαριά λιτότητας; Ποιες μεταρρυθμίσεις όταν η φορολογική καταιγίδα έχει αυξήσει την αβεβαιότητα αλλά και γραφειοκρατία εναντία στους συντελεστές της οικονομίας;


v     Σχετικά με την δημιουργία συστήματος κυκλοφορίας δύο νομισμάτων.  Εργασίες μου έχουν υποδείξει τον τρόπο δημιουργίας ενός τέτοιου συστήματος! Μια ομάδα προγραμματιστών/μηχανικών στο Λονδίνο ήδη εργάζεται στην δημιουργία του ηλεκτρονικού συστήματος που θα επιτρέπει την εμπορική εφαρμογή του υποδείγματος που έχω σχεδιάσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου