Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Άμα βγει ο Σύριζας…

ΕΛευθερη Λαικη Αντιστασιακη Συσπειρωση


…θα γίνουμε επιτέλους η πρώτη σταλινική κομμουνιστική δικτατορία στην Ευρώπη. Θα κλείσουμε τα σύνορα με τους καπιταλιστάς, οι τουρίστες θα ψάχνουν ομπρέλα και δεν θα βρίσκουν, όλες οι παραλίες θα γίνουν κρατικές και θα πρέπει να πληρώνεις εισιτήριο για να κάνεις μπάνιο.
Ο Αλέξης, σαν νέος Πούτιν, θα κλείνει φυλακή τραγουδιστές και καλλιτέχνες μεγάλης φήμης όπως ο Νότης, η Στικούδη και η Πάολα, καταδικάζοντάς τους σε ισόβια αφωνία για προσβολή της αισθητικής. Όλα τα σκυλάδικα θα σφραγιστούν και θα ανοίγουν μόνο μαγαζιά με ρεμπέτικα, αντάρτικα, εντεχνάδικα και τζαζοκουλτουριάρικα. Δεν θα μπορείς να πάρεις ψωμί το πρωί αν δεν τραγουδήσεις δυο Θεοδωράκηδες στα καπάκια.
Σαν μια άλλη Βόρεια Κορέα, θα μας κόψει το ίντερνετ και το facebook, θα κόψει το youtubeκαι ειδικά το youporn γιατί το Κόμμα θα έχει συμπεράνει πως η πολλή μαλακία φταίει που τόσα χρόνια ψήφιζε ο κόσμος ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Μπορεί να απαγορεύσει και γενικότερα τη μαλακία και να κάνει υποχρεωτικό το γαμήσι με άπλυτες αναρχοαριστερές και μουσάτους γυμνιστές της Δονούσας, ως ύστατο μέσο για να επιβληθεί οργονοθεραπεία [Βλέπε Βίλχελμ Ράιχ άμα δεν ξέρεις τι είναι η οργόνη – στην συριζαϊκή κοινωνία όλοι θα έχουν διαβάσει 2-3 βιβλία του] στους ανέραστους συντηρητικούς ψηφοφόρους.
Θα πάρει όλες τις εκκλησίες και θα τις κάνει μουσεία ομαδικών φαντασιώσεων με χιλιάδες πρώην πιστούς να βλέπουν βίντεο με το Χριστόδουλο και τους καραγκιόζηδες Θεσσαλονίκης και Αιγίου μητροπολίτες και να αναρωτιούνται γιατί τόσον καιρό τους άκουγαν.
Θα υποχρεώσει τους πλούσιους σε δια βίου φτώχεια και τους χρυσαυγίτες θα τους κάνει καθαρίστριες και υπηρετικό προσωπικό σε ξενοδοχεία πέντε αστέρων για τους εγκληματίες μετανάστες που θα μπαίνουν κατά εκατομμύρια κάθε μέρα στη χώρα.
Ο πληθυσμός της χώρας θα αυξηθεί κατά 1000% και επιτέλους οι Τούρκοι δεν θα μπορούν να κάνουν ντου γιατί θα είμαστε περισσότεροι και όπως είναι γνωστό οι μετανάστες θα δώσουν μεγαλύτερη μάχη από κάτι θρασύδειλους λαγούς τύπου Άδωνι και Κασιδιάρη.
Ειδικά ο Άδωνις θα κλειστεί σε ειδική πτέρυγα φρενοκομείου μαζί με τον Λοβέρδο, τον Τζήμερο, τον Σαμαρά, τον Βενιζέλο (που και επισήμως θα φοράει το καπέλο του Ναπολέοντα) ενώ τον Μιχαλολιάκο και την οικογένειά του θα τους μετατρέψουν σε περιφέροντα θίασο τσίρκου με παραστάσεις για παράξενα όντα με αφέλειες.
Περιττό να πούμε πως θα απαγορευτεί στις κομμώτριες να κουρεύουν τους άνδρες γουλί όπως οι πρώην χρυσαυγίτες (ακόμα και οι καραφλοί θα πηγαίνουν στην Κωνσταντινούπολη για εμφύτευση μαλλιών και μετά θα επιστρέφουν στη χώρα), ενώ η αφέλεια δεν θα ξαναεπιτραπεί ούτε ως κούρεμα ούτε ως στάση ζωής.
Οι ατενίστας θα είναι τα πρώτα θύματα της βίας των συριζαίων. Θα καταδικαστούν για απολιτίκ συμπεριφορά και από τα μαλλιά τους και τα δέρματά τους θα φτιαχτούν ρούχα για τους φτωχούς και τους άστεγους. Θα είναι η πρώτη φορά που θα έχουν προσφέρει στους συνανθρώπους τους υπηρεσίες χρήσιμες και θα στηθεί και ανδριάντας για το πώς μπορεί ο «ότιναναις» να μετατραπεί σε «άξιο τέκνον μιας σταλινικής κοινωνίας».
Τέλος, λέξεις όπως «ποτάμι», «γέφυρες», «ελιά» κλπ θα απαγορευτούν και θα μετατραπούν σε «λαϊκό κύμα», «επαφή» και άλλες σχετικές συνωμοτικές εκφράσεις που στον καιρό της χούντας της πασοκονεοδημοκρατίας είχαν απαγορευτεί. Οι μετριοπαθείς θα κάνουν καθημερινά μαθήματα ακραίων συμπεριφορών, όπως απεργίες, πορείες και καθιστικές διαμαρτυρίες και για ακόμα μεγαλύτερη τιμωρία θα υποχρεωθούν να αποχωριστούν τα τζιπ τους για 2 χρόνια – τα οποία και θα έχουν κατασχεθεί από την νέα δασοφυλακή του Σύριζα που θα ανακαλύπτει καταπατητές και θα τους κρεμάει στα πρώην παρ’ ολίγο χρυσορυχεία της Χαλκιδικής.
ΥΓ: Πληροφορίες που λένε πως το Mega, ο Ant1, το Star και τα λοιπά ιδιωτικά κανάλια θα μετονομαστούν σε ERTEGA, ERT1, ERTSTAR δεν έχουν επιβεβαιωθεί αλλά σίγουρα ο Πρετεντέρης, η Τρέμη, ο Τράγκας, ο Τσίμας, ο Ευαγγελάτος, ο Θεοδωράκης (ο Σταύρος ο προδότης, όχι ο Μίκυ Μάους) θα σταλούν στους συντρόφους της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας για να καταστρέψουν τον κρατικό καπιταλισμό εκ των έσω.
Αγαπητοί συμπολίτες, τώρα μάθατε τι θα κάνει ο Σύριζας άμα βγει.
Το κρίμα στο λαιμό σας!
Ακολουθεί μουσικό διάλειμμα με οδηγίες προς ναυτιλομένους για την επόμενη μέρα_


Πηγή :Μόλις ξύπνησα… 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου