Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Βούρκος, βλήματα και εγκλήματα

iskra


Μαφιόζοι και συμμορίες. Λαμόγια και πληρωμένοι εκτελεστές. Συκοφάντες και ψευδολόγοι. Διεφθαρμένοι, θρασείς και δειλοί. Ηταν μερικά μόνο από τα «χαριτωμένα» που ακούστηκαν στη Βουλή.
Πέρα όμως από την «ποιότητα» του πολιτικού λόγου των πρωταγωνιστών της Δανιμαρκίας (και ταυτόχρονα φορέων του «νέου»…) υπάρχει η ουσία του σκανδάλου. Και η ουσία του σκανδάλου δεν είναι άλλη από αυτή καθεαυτή την πώληση όπλων στη Σαουδική Αραβία, στοιχείο που φρόντισαν όλοι οι εμπλεκόμενοι «σωτήρες» να μείνει στο απυρόβλητο.
Η Ελλάδα διαπραγματεύθηκε (με μεσάζοντες ή πληρεξούσιους) πώληση στρατιωτικού υλικού στη Σαουδική Αραβία, μια χώρα – δολοφόνο, μια χώρα – τρομοκράτη, μια χώρα – εξαγωγέα του ισλαμοφασισμού, που αυτή τη στιγμή προκαλεί στην Υεμένη εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Και τα προκαλεί με όπλα σαν αυτά που επιδίωξε ως «ντίλερ» των Αμερικάνων να της πουλήσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, αλλά αυτό κάθε άλλο παρά ενοχλεί την αμερικανόδουλη αντιπολίτευση των ΝΔ – ΠΑΣΟΚ- Ποτάμι και λοιπών ΝΑΤΟφρόνων δυνάμεων.

Για όλα τα παραπάνω που συνθέτουν το σκηνικό «βούρκος – βλήματα – εγκλήματα» ακούστε το σχόλιο του Νίκου Μπογιόπουλου από την εκπομπή του στον Real fm:
*Πηγή: imerodromos.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου