Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Υπάρχει ζωή στον πλανήτη Ελλάδα;


του Λάκη Μπέλλου
♦ Ο πρώτος που πάτησε το πόδι του στον Αρη είναι ο Αδωνις Γεωργιάδης. Την ιστορική αυτή στιγμή τη χαιρέτισε ως εξής: «Ενα μικρό βλήμα για τον άνθρωπο, ένα μεγάλο βλήμα για την ανθρωπότητα».
♦ Βρέθηκε επίσης Ζωή αλλά και Λαφαζάνης στον Αρη. Η ΝΑSΑ εντόπισε τα πρώτα σημεία ζωής στον πλανήτη μετά τις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου.
♦ Η ΝΑSΑ ταυτοποίησε τις παρουσίες αυτές γιατί βρέθηκε στον πλανήτη ένα ταξί που τους μετέφερε εκεί. Το νόμισμα του Αρη θα είναι η δραχμή.
♦ Στη διάρκεια του δείπνου Ομπάμα στον Τσίπρα, που έγινε πρωινές ώρες Ελλάδας και απογευματινές ώρες Αρη, ο Αμερικανός πρόεδρος ήταν ανήσυχος γιατί υπάρχει ζωή στον Αρη. Εξομολογήθηκε μάλιστα ότι φοβάται πως θα χάσει τον τίτλο του πλανητάρχη αφού θα υπάρχει και δεύτερος πλανητάρχης.
♦ Γι' αυτό, συνέχισε, θα κηρύξει πόλεμο στον Αρη, για να αποφύγει αυτό το ενδεχόμενο.
♦ Ο Ομπάμα συνομίλησε άψογα με τον Τσίπρα γιατί πρόλαβε κι έμαθε ελληνικά μετά τα όσα είδε με τα αγγλικά στη συνομιλία του πρωθυπουργού με τον Κλίντον.
♦ Η Μισέλ Ομπάμα ρωτούσε την Περιστέρα Μπαζιάνα αν υπάρχει ζωή στον πλανήτη Ελλάδα.

♦ Ο Τσίπρας σε σχετική ερώτηση απάντησε στον Ομπάμα ότι ζήτησε από τη Σία Αναγνωστοπούλου, αντί των Θρησκευτικών, να καταργηθούν τα Αγγλικά.
♦ Ο Αλέξης εξομολογήθηκε στους συνδαιτυμόνες του ότι δεν τελειοποίησε τα αγγλικά του γιατί κάθε λίγο και λιγάκι είχε εκλογές.
♦ Μερικές ακόμη λεπτομέρειες από την ιστορική συνομιλία με τον Κλίντον: Η συντονίστρια της συζήτησης Γιάννα Αγγελοπούλου όταν πετύχαινε αγγλική λέξη ο Τσίπρας έριχνε πυροτεχνήματα και παραλίγο να κάψει τον Σόρος και τον Θέμο.
♦ Ο Γιώργος ήταν παρών και στο τέλος είπε στον Τσίπρα ότι έκανε πολλά σαρδάμ.
♦ Ο Μεϊμαράκης δεν ξεκαθάρισε αν θα μπει υποψήφιος στη Νέα Δημοκρατία, όμως ζήτησε να γίνει κι άλλο ντιμπέιτ με τον Τσίπρα, στα εγγλέζικα.
♦ Ο Αδωνις άφησε τον Αρη και επέστρεψε άρον άρον για συνέντευξη στο Μέγκα να προμοτάρει την υποψηφιότητά του. Επιβεβαίωσε τη στήριξή του από τον Βορίδη τονίζοντας ότι όλοι οι Αρειανοί κρατάνε τσεκούρι.
♦ Υπερβολικές είναι οι ανησυχίες αν θα υπάρξει ζωή στη Μύκονο μετά την επιβολή του ΦΠΑ 23%.
♦ Η Μέρκελ δήλωσε ικανοποιημένη για τις εξελίξεις και είπε ότι θα ξαποστείλει εκεί όλους τους μετανάστες και πρόσφυγες με πυραύλους Φολκσβάγκεν και Αουντι.
♦ Υπάρχει λοιπόν Ζωή και Λαφαζάνης στον Αρη. Η πρώτη μάλιστα έκανε κιόλας κανάλι εκεί όπου δήλωσε ότι υποχρεώθηκε να αλλάξει χώρα και πλανήτη γιατί της πήραν το γραφείο στη Βουλή.
♦ Καλό είναι -συνέχισε- που υπάρχει ζωή στον Αρη, αλλά κακό που δεν υπάρχει Ζωή στη Βουλή.
♦ Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης κατόπιν πληροφόρησε ότι με καταμέτρηση και των Αρειανών ψήφων μπαίνει τελικά η Λαϊκή Ενότητα στη Βουλή, οπότε επιστρέφουν με την Κωνσταντοπούλου στη Γη.
♦ Η ΝΑSΑ ανακοίνωσε ότι έλυσε το μυστήριο του Αρη, αλλά δεν μπορεί να εξηγήσει πώς ο Αδωνις Γεωργιάδης έφτασε στο σημείο να είναι υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.
♦ Η ΝΑΣΑ αδυνατεί να απαντήσει και στο ερώτημα αν υπά



Πηγή efsyn

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου