Σάββατο 20 Απριλίου 2019

Ηλίας Μαμαλάκης : Ελαιόλαδο , ο Ελληνικός «Χρυσός»

Cretetv Antitheseis




Ένας καταπληκτικός Έλληνας και βέρος Κρητικός, ο Ηλίας Μαμαλάκης, σε μια συνέντευξη διαφήμιση της Ελλάδας και του "χρυσού" της που είναι τα αγροτικά μας προϊόντα.

Κουζίνα και Πολιτική και ο μεγάλος νικητής στην κάλπη της παγκόσμιας κουζίνας, το ελληνικό ελαιόλαδο! Μία εκπομπή με ανατρεπτικές εκπλήξεις, από τον κορυφαίο Έλληνα δημιουργό, συγγραφέα και δημοσιογράφο, με Κρητική οικογενειακή παράδοση αιώνων, τον Ηλία Μαμαλάκη.
Μια μοναδική παρουσίαση γευσιγνωσίας και διατροφικών αποκαλύψεων σε όλες τις πτυχές του ελαιολάδου και η απάντηση, γιατί το Ελληνικό ελαιόλαδο, υπερέχει σε ποιότητα . Ο ρόλος του φαγητού στην πολιτική και η αξεπέραστη «συνταγή» της Κρητικής Διατροφής.
Δύο σπουδαίες παρουσιάσεις σε ντοκιμαντέρ στο Πανεπιστήμιο Γέιλ των ΗΠΑ, όλο Ελλάδα, ανάμεσα σε κορυφαίους επιστήμονες για την διατροφή και την βιοτεχνολογία και «μυστικά» όλο «μπουκιά και συχώριο» στις «Αντιθέσεις», σε μια ανατρεπτική συνέντευξη για όσα νομίζαμε ότι ξέραμε για το ελαιόλαδο και το φαγητό, με τον Ηλία Μαμαλάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου