Σάββατο 20 Απριλίου 2019

Μαύρες Τρύπες


Δεν χρειάζονταν οκτώ τηλεσκόπια σε διάφορα σημεία του πλανήτη, για την απεικόνιση της «μαύρης τρύπας». Δεν είχαν παρά επισκευτούν την χώρα των «σκοτεινών οπών» (ΣΟ), την Ελλάδα, για να τις φωτογραφήσουν ανέξοδα. Η πρώτη Σκοτεινή Οπή είναι η μεσαία τάξη στην Ελλάδα. Σύμφωνα με στοιχεία του ΟΟΣΑ, 9 στα δέκα μικρομεσαία νοικοκυριά δεν καλύπτουν 

του Κωνσταντίνου Κόλμερ

ούτε τις βασικές τους ανάγκες, όπως τον λογαριασμό του ηλεκτρικού που έχει εκτοξευθή στα ύψη μήτε τις παλαβές φορολογικές υποχρεώσεις (ΕΝΦΙΑ, φόρος εισοδήματος, δημοτικά τέλη κλπ).
Στις ιδιωτικές επιχειρήσεις που ακόμα δεν έχουν ρουφήξει οι ΣΟ, το κράτος χρειάζεται ένα χρόνο για να επιστρέψει τις επιστροφές αχρεωστήτων φόρων (πχ.ΦΠΑ) και μειώνει στο μισό τους τόκους για την εκπρόθεσμη αποπληρωμή τους.
Η μεγάλη τρύπα του δημοσίου χρέους έφτασε το 183,3% του ακ. εθν. προϊόντος το 2018 χωρίς να φαίνεται ακτίνα φωτός μειώσεως του. Την απορροφά η ΣΟ.
Για τους πτωχούς Έλληνες, η αύξηση των φόρων θα διευρυνθή αν μειωθή το αφορολόγητο όριο το 2022 κατά τας επιταγάς του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (που δεν ανήκει στους «θεσμούς»).

Η ΔΕΗ, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία και τα ασφαλιστικά ταμεία τρέχουν εναγωνίως για ν’ αποφύγουν την βαρυτική έλξη της Ελληνικής ΣΟ.
Πάνω απ’ όλα η «Θεωρία της Σχετικότητος» στην οποία πιστεύει η κυβέρνηση και η Κομμισσιόν είναι ότι υπάρχουν ακόμη περιθώρια για της αποκατάστση της «κανονικότητας».
Εν τούτοις, η σκοτεινή μάζα της Ελληνικής γραφειοκρατίας και η αναλγησία των Ευρωπαίων  «εταίρων», πείθουν ότι η χώρα βαδίζει στον δρόμο της καταστροφής της, με 7 εκατομμύρια γέροντες και 3 εκατομμύρια μουσουλμάνους, σύμφωνα με το τηλεσκόπιο της δημογραφίας το 2030.


Πηγή energia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου