Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018

THRIVE: What on Earth Will It Take? / Γιατί η ανθρωπότητα δεν ευημερεί; (video)

Αναδημοσιεύτηκε από την Ελεύθερη Λαϊκή Αντιστασιακή Συσπείρωση

Η ταινία THRIVE είναι ένα αντισυμβατικό ντοκιμαντέρ που αποκαλύπτει τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ συμβαίνει στον κόσμο μας ακολουθώντας τη ροή του χρήματος προς τις πηγές του και ξεσκεπάζοντας την παγκόσμια συσσώρευση εξουσίας σχεδόν σε κάθε πτυχή της ζωής μας. Πλέκοντας μαζί επιστημονικά επιτεύγματα, συνειδητότητα και ακτιβισμό, το THRIVE προσφέρει πραγματικές λύσεις, ενδυναμώνοντάς μας με πρωτοφανείς και τολμηρές στρατηγικές για να ανακτήσουμε τη ζωή και το μέλλον μας.
Film Synopsis:
THRIVE is an unconventional documentary that lifts the veil on what’s REALLY going on in our world by following the money upstream — uncovering the global consolidation of power in nearly every aspect of our lives. Weaving together breakthroughs in science, consciousness and activism, THRIVE offers real solutions, empowering us with unprecedented and bold strategies for reclaiming our lives and our future.

Μερικά ακόμα λόγια για την ταινία : Μια παρουσίαση δυο ωρών για όσους δεν πείθονται, παρά μέσω της κοινής λογικής ότι μια συνωμοσία εναντίον του ανθρώπου εξυφαίνεται επί αιώνες με στόχο την υποδούλωσή του ή την καταστροφή του. Ναι, όπως θέλετε πείτε το, αλλά η “παγκοσμιοποίηση”, η “Νέα Τάξη Πραγμάτων” (αυτή που διαιρεί, που συκοφαντεί, που διαστρέφει, εξαθλιώνει και εξοντώνει) είναι παρούσα και δεν είναι φρέσκια. Μπορούμε να τη δούμε πολύ παλιά μέσα στην ιστορία, αρκεί να έχουμε τη γνώση, ή έστω, την πληροφορία που μας λείπει. Το παζλ θα το συνθέσει ο καθένας με δικό του τρόπο και σε δικό του χρόνο. Δείτε και σκεφτείτε, χρησιμοποιώντας τις δικές σας γνώσεις και εμπειρίες. Ψάξτε, χωρίς παρωπίδες και στερεότυπα… Μπορεί εδώ να μην βρίσκεται το σύνολο των βασικών πληροφοριών, ούτε η συνολική περιγραφή του προβλήματος και οι τρόποι απεγκλωβισμού, ούτε σωστά διατυπωμένο το κεντρικό (περί ευημερίας) ερώτημα, όμως… κάτι περισσότερο από σήριαλ και “ειδήσεις” της ελληνικής τηλεόρασης θα βρείτε. Κάτι που βοηθάει να βγείτε από το μάτριξ (με άξονα τη λογική πάντα) της “ευημερούσας” δυτικής, αστικής “δημοκρατίας”.
Η δύναμή τους είναι μόνον η δική μας αδυναμία και αυτήν μπορούμε να την σταματήσουμε
πηγή: σχόλιο στο  blog (το karavaki το ανάρτησε εδώ [VIDEO] Ντοκιμαντέρ-Η αλήθεια για τα ελληνικά Ομόλογα )
Αναδημοσίευση : justiceforgreece

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου