Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

«Μαζί τα κάψαμε»!

iskra


του Νίκου Μπογιόπουλου
Ξεκίνησαν με την τακτική της μη ενημέρωσης.
Κατά την εξέλιξη της τραγωδίας προχώρησαν στο «μην κάνετε κριτική, δεν είναι της ώρας» (http://www.imerodromos.gr/skasmos-eseis-zagaria-toy-nikoy-mpogiopoyloy/).
Πλέον – δείτε για παράδειγμα τις δηλώσεις Καμένου: http://www.imerodromos.gr/den-yparchei-patos/) – έχουν περάσει σχεδόν στο «μαζί τα κάψαμε».
Τι κάνουν; Πατούν σε πραγματικές αλήθειες για να καλύψουν δικές τους αβελτηρίες. Χαρακτηριστικό το παράδειγμα των διαρκών αναφορών τους στα αυθαίρετα, στην άναρχη δόμηση και ρυμοτομία στις περιοχές που επλήγησαν.
Θα είχαν, όντως, δικαίωμα να επικαλούνται την αυθαιρεσία, αλλά μόνο σε μια περίπτωση: Εφόσον αυτοί θα είχαν έρθει, αν όχι για να αντιμετωπίσουν τον ψηφοθηρικό κατσαπλιαδισμό, τουλάχιστον για να μην τον αναπαραγάγουν.

Αλλά πριν ένα μόλις χρόνο, ήταν οι κυβερνώντες και ο φιλικός τους Τύπος που πανηγύριζε με τον παρακάτω έξαλλο και επιδεικτικό τρόπο για την δική τους – πια – σχέση με την αυθαιρεσία…
Ρωτάμε, λοιπόν: Πόσο «αθώες περιστερές» είναι όσοι με θράσος χιλίων πιθήκων και για να αποσείσουν ευθύνες, επιχειρούν σήμερα να κρυφτούν επικαλούμενοι, τι; Μα την ίδια αυθαιρεσία που και οι ίδιοι υπηρετούν και που – οι ίδιοι – διαφημίζονται σαν οι καλύτεροι διεκπεραιωτές της!
Πηγή: imerodromos.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου