Σάββατο 19 Μαΐου 2018

Θρησκεία υποταγής – Τι είναι τελικά το Ισλάμ; Είναι θρησκεία ή κάτι άλλο;


Sotiris Tiganitas

Θρησκεία υποταγής 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Τι είναι τελικά το Ισλάμ; Είναι θρησκεία ή κάτι άλλο; Το Ισλάμ

θεωρείται θρησκεία αλλά στην ουσία αποτελεί τρόπο ζωής και διακυβέρνησης με την υπακοή να είναι το κυρίαρχό της στίγμα και στοιχείο. Θα πρέπει επίσης να υπογραμμιστεί πως στο Ισλάμ ενυπάρχει και ένα ισχυρό στοιχείο αραβικού ρατσισμού και πολιτισμικού ιμπεριαλισμού. 

Το Ισλάμ είναι ένα πατριαρχικό μισογυνιστικό σύστημα στο οποίο ο μισός πληθυσμός –οι γυναίκες– λειτουργούν ως φαντάσματα, έχοντας αξία μισού άνδρα και λιγότερη από αυτή ενός καθαρόαιμου αραβικού αλόγου! Πάντοτε κατά το Κοράνι. Πώς θα προοδεύσει μια κοινωνία που αντιμετωπίζει το ήμισυ του πληθυσμού της ως υπανθρώπους, είναι ένα ζήτημα. 

Το Ισλάμ δεν είναι θρησκεία ανοχής και αγάπης, όπως διατείνεται. Είναι θρησκεία υποταγής και πολέμου που επιδιώκει, με τη βία και εν τέλει με Ιερό Πόλεμο –Τζινχάντ– να εξισλαμίσει τους μη μουσουλμάνους πολεμώντας τους με κάθε μέσο και με την κάθε ευκαιρία, όπως συμβαίνει στις μέρες μας. Το Ισλάμ είναι θεωρία κατάκτησης. 

Είναι θεοκρατικός φασισμός που επιβάλλεται στους πιστούς ενώ στους μη μουσουλμάνους –τους ντίμμηδες– που βρίσκονται υπό την κυριαρχία του επιβάλει τον ετήσιο Κεφαλικό φόρο «τζίζγια». Η επιβολή του Κεφαλικού Φόρου γίνεται μέσω μιας επαίσχυντης διαδικασίας αυτοταπείνωσης ώστε να δοξάζεται η κυριαρχία του Ισλάμ και να επιτρέπεται έτσι στους μη μουσουλμάνους να «φορούν» το κεφάλι τους για ένα ακόμη χρόνο! 

Πηγή:http://thesecretrealtruth.blogspot.gr


Οδός Δραχμής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου