Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Μας ξεπούλησαν στην ψύχρα στους τοκογλύφους

spirospero



Τα καρφιά του Σπύρου
Η τρόικα εσωτερικού μας ξεπούλησε εν ψυχρώ στην τρόικα των διεθνών τοκογλύφων. Μας είπαν ψέματα, μας τρομοκράτησαν, μας εξαπάτησαν. 

Με το μεσοπρόθεσμο, το Μνημόνιο 3, με αδιαφανείς πράξεις και τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου που υπέγραψαν εν κρυπτώ (άνοιξαν νύκτα και αργία το εθνικό τυπογραφείο), παραμέρισαν τη Βουλή, πώλησαν την Ελλάδα και τους έλληνες για πολλές δεκαετίες στα αρπακτικά της κ. Μέρκελ.

Εξαφάνισαν τα εργασιακά, κατακρεούργησαν τις αποδοχές μας, έκαναν τις συντάξεις μας φιλοδώρημα, τίναξαν στα ύψη τους φόρους, εκχώρησαν την εθνική μας κυριαρχία, προσκάλεσαν επιτρόπους- Γκαουλάιντερ.


Γιατί;

Για να μείνουν (έτσι νομίζουν) νομάρχες, χωρίς εξουσίες, της κ. Μέρκελ των τραπεζιτών και των 20 ελληνικών οικογενειών που φοροδιαφεύγουν και λυμαίνονται τη χώρα.

Είναι τόσο θρασείς που έδωσαν άφεση αμαρτιών στην αμαρτωλή Siemens και αμέσως της έδωσαν δουλειά εκατομμυρίων που είναι η διασύνδεση των Κυκλάδων με την ηπειρωτική Ελλάδα. Είναι τόσο θρασείς που απέκλισαν από το διαγωνισμό ελληνική εταιρία και άφησαν τη Siemens, η οποία σύμφωνα με την εφημερίδα Καθημερινή, ζήτησε και από πάνω σειρά εγγυήσεων για να διασφαλίσει ότι θα πάρει τα χρήματά της και απαίτησαν η σύμβαση να έχει ρήτρα δραχμής.

Αν όλα αυτά δεν είναι ευτελισμός, εξευτελισμός και προδοσία, τότε τι στο καλό είναι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου