Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018

Ο μεγαλύτερος εχθρός της Ελλάδας

analyst


Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πως ο κύριος σκοπός της πρωσικής κυβέρνησης είναι η ολοκληρωτική διάλυση της πατρίδας μας – μέσω της υφαρπαγής όλων των περιουσιακών μας στοιχείων, καθώς επίσης των εδαφών, της ιστορίας και του πολιτισμού μας, με αφετηρία τα Σκόπια.
.

Επικαιρότητα

Εισαγωγικά αδυνατούμε να καταλάβουμε τους ισχυρισμούς της κυβέρνησης, σύμφωνα με τους οποίους η έξοδος από την τρίτη δανειακή σύμβαση τον Αύγουστο είναι συνώνυμη με το τέλος των μνημονίων και του «πτωχευτικού δικαίου» που τα διέπει – αφού έχουμε αναλάβει δεσμεύσεις έως το 2060, ενώ το βασικό χαρακτηριστικό του πτωχευτικού δικαίου είναι το ξεπούλημα των περιουσιακών στοιχείων του οφειλέτη, για το οποίο έχει επίσης δεσμευθεί η χώρα και βρίσκεται σε εξέλιξη τόσο στο δημόσιο, όσο και στον ιδιωτικό τομέα.
Όσον αφορά την αξιωματική αντιπολίτευση, η ξαφνική αλλαγή στάσης της εναντίον των μνημονίων και εναντίον της παράδοσης του ονόματος της Μακεδονίας είναι μεν ευπρόσδεκτη, αφού αποδεικνύει πως επί τέλους κατάλαβε τι συμβαίνει, αλλά δεν παύει να είναι περίεργη – ενώ φαίνεται να έχει αλλάξει ρόλους με την κυβέρνηση, πριν ακόμη αυτή εκλεγεί το 2015 με τα χιλιάδες ψέματα που είπε στους Έλληνες.

Ανεξάρτητα όμως από τα παραπάνω, υπενθυμίζουμε πως οι Γερμανοί κάνουν και θα συνεχίσουν να κάνουν τα πάντα για να διαιρέσουν όλους εμάς τους Έλληνες, υποδαυλίζοντας τις μεταξύ μας αντιπαλότητες – όχι μόνο επειδή τα συμφέροντα τους είναι τεράστια και προϋποθέτουν το διαμελισμό της Ελλάδας (μετά τη Μακεδονία θα ακολουθήσουν η Ήπειρος, η Θράκη, τα νησιά κοκ.) αλλά, επίσης, από την εκδικητικότητα που χαρακτηρίζει τη φυλή τους.
Ειδικότερα, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως, παρά τα μεγάλα μας ελαττώματα, εμείς είμαστε αυτοί που στάθηκαν πρώτοι εμπόδιο στη δημιουργία της γερμανικής Ευρώπης – φέρνοντας στην επιφάνεια τα τερατώδη προβλήματα και την αποικιοκρατική ισχύ του ευρώ. Επίσης ότι, εμείς επαναφέραμε στις μνήμες των Ευρωπαίων το ναζιστικό παρελθόν των Γερμανών και την ιστορία τους που μοιάζει με ποινικό μητρώο – επί πλέον το ότι προετοιμάζουν το 4ο Ράιχ, αυτή τη φορά με οικονομικά όπλα.
Εκτός αυτού, εμείς ανασύραμε το θέμα των πολεμικών επανορθώσεων, τις οποίες στη συνέχεια απαίτησαν οι Πολωνοί και οι Ρώσοι – ενώ ξανά εμείς δείχνουμε τη μεγαλύτερη μεταξύ των Ευρωπαίων συμπάθεια προς τους Ρώσους (ακολουθούν οι Ιταλοί), οι οποίοι αποτελούν κόκκινο πανί για τη Γερμανία. Το γεγονός δε ότι, οι Η.Π.Α. τάσσονται σταδιακά υπέρ της προσέγγισης της Ρωσίας με την Ευρώπη και τη Δύση, ανησυχεί όσο τίποτα άλλο τους Γερμανούς – οπότε το «πλήγμα» εναντίον των Ρώσων μέσω των Σκοπίων τους είναι απολύτως απαραίτητο.
Ας μην ξεχνάμε εδώ πως οι δύο παγκόσμιοι πόλεμοι προκλήθηκαν από την αντιπαλότητα των Γερμανών με τους Ρώσους – ενώ τα Βαλκάνια διαδραμάτισαν έναν πολύ σημαντικό, καίριο ρόλο. Τέλος, εμείς καθυστερήσαμε στο παρελθόν τα στρατεύματα του Χίτλερ, με αποτέλεσμα να χάσει τη μάχη της Ρωσίας – κάτι που δεν ξέχασαν ποτέ οι Γερμανοί, όσο παράδοξο και αν μας φαίνεται, επειδή ουσιαστικά είμαστε ένας ήπιος και ειρηνικός λαός.
Στα πλαίσια αυτά, πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πως ο κύριος σκοπός της πρωσικής κυβέρνησης είναι η ολοκληρωτική διάλυση της Ελλάδας – μέσω της υφαρπαγής όλων των περιουσιακών μας στοιχείων, καθώς επίσης των εδαφών, της ιστορίας και του πολιτισμού μας, με αφετηρία τα Σκόπια. Γνωρίζουν άλλωστε πως εάν δεν μας «απογυμνώσουν» ιστορικά και πολιτισμικά, δεν θα καταφέρουν ποτέ να μας πετάξουν στα σκουπίδια της ιστορίας – όπως επίσης ότι, ένας απείθαρχος λαός έχει μεν πολλά μειονεκτήματα, αλλά ασφαλώς δεν υποδουλώνεται.
Σε κάθε περίπτωση, εάν περάσει η παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας, θα πρόκειται για την αρχή του τέλους μας ως Έθνος – κάτι που αποκλείεται να έχει καταλάβει η κυβέρνηση μας, αφού διαφορετικά ασφαλώς δεν θα είχε σκύψει δουλικά το κεφάλι, αποδεχόμενη το έγκλημα που βρίσκεται σε εξέλιξη.
Όσον αφορά τον πρωθυπουργό και τη δήλωση του, σύμφωνα με την οποία ο ίδιος ανακίνησε το θέμα των Σκοπίων για να μη μένει ανεπίλυτο, δεν τον πιστεύουμε αφού ούτε ανόητος είναι, ούτε μωρός – απλά συμπεριφέρεται όπως εκείνος ο υπουργός της ΝΔ που είχε πει ότι, εάν δεν υπήρχε το ΔΝΤ και τα μνημόνια θα έπρεπε να τα εφεύρουμε, για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.
Ολοκληρώνοντας, αυτό που πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα είναι ο κίνδυνος ενός αιματηρού εμφυλίου πολέμου που διαγράφεται στον ορίζοντα – αφού τα πολιτικά κόμματα έχουν πολωθεί, πολλά στελέχη τους δεν κατανοούν τι ακριβώς συμβαίνει νομίζοντας πως πρόκειται για τις συνήθεις πολιτικές συγκρούσεις, ενώ η πλειοψηφία των Ελλήνων δεν είναι σωστά ενημερωμένη. Για παράδειγμα, αρκετοί πιστεύουν απλοϊκά πως
«οι κομμουνιστές που έχουν καταλάβει την εξουσία θέλουν να εκδικηθούν για την ήττα τους στον εμφύλιο πόλεμο της δεκαετίας του 1940, οδηγούμενοι από έναν ψυχικά ασθενή κακοποιό που όχι μόνο δεν φοβάται και δεν έχει κανέναν ηθικό ενδοιασμό αλλά, αντίθετα, τρέφεται από τις διαδηλώσεις εναντίον του, επειδή τονώνουν το ναρκισσισμό, την αλαζονεία και τη μοναρχική συμπεριφορά του».
Ασφαλώς αυτού του είδους τα πιστεύω και οι ατεκμηρίωτες αναφορές είναι κακοπροαίρετεςεντελώς λανθασμένες και άδικες, αφού αυτός που κινεί τα νήματα έχοντας ιδιαίτερο ταλέντο να τα καταφέρνει, δεν είναι άλλος από την πρωσική κυβέρνηση – η οποία είναι ο νούμερο ένα και μοναδικός εχθρός μας, ενώ η κυβέρνηση μας, πόσο μάλλον ο πρωθυπουργός, προφανώς δεν έχουν την πρόθεση να προδώσουν την Ελλάδα, αλλά απλά εκβιάζονται πιστεύοντας στις δόλιες υποσχέσεις των Γερμανών για την οικονομία μας (έξοδος από τα μνημόνια κλπ.).
Ως εκ τούτου πρέπει να επικρατήσει η ψυχραιμία, να διατηρηθεί η κοινωνική συνοχή, να σταματήσουν οι μεταξύ μας αντιπαλότητες και να βρεθεί η σωστή λύση για την πατρίδα μας – από την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση, καθώς επίσης από όλους εμάς μαζί, οι οποίοι δεν έχουμε να κερδίσουμε τίποτα από τις μεταξύ μας αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις. Είναι πάντως αστείο να θεωρούμε πως θα αλλάξει η γερμανική πολιτική στην Ευρώπη προς το καλύτερο, εάν τελικά ανατραπεί η καγκελάριος – αφού γνωρίζουμε πως δεν άλλαξε ούτε με την «απόσυρση» του κ. Σόιμπλε αλλά, αντίθετα, έγινε ακόμη αυστηρότερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου